شناسهٔ خبر: 71547816 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جانشین فراجا: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت، پیکار دیگری علیه استکبار بود

اصفهان- ایرنا- جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: مراسم تشییع باشکوه و حماسی پیکر شهیدان جبهه مقاومت در بیروت، جنگ و نبرد دیگری علیه جبهه استکبار جهانی بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار قاسم رضایی روز دوشنبه در آیین دانش آموختگی نیروهای انتظامی در مرکز آموزشی درجه داری شهید بهشتی اصفهان، افزود: تشییع و بدرقه باشکوه و ‌شگفت‌انگیز رهبران مجاهد و شهید مقاومت لبنان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین با حضور پرشور، متراکم و میلیونی تشییع کنندگان از ملت‌ها، اقوام و سلائق گوناگون, پیام‌های بزرگی برای جهانیان داشت.

وی ادامه داد: برگزاری این مراسم باشکوه نشان داد که پرچم و تابلو حزب‌الله و مقاومت همچنان بالاست.

جانشین فرمانده کل انتظامی اظهار داشت: این مراسم باشکوه و بزرگ تاریخی نشان داد که خون بر شمشیر پیروز است و با این حرکت، ضربه محکمی بر پیکر آمریکای جنایتکار وارد شد.
وی اضافه کرد: مراسم روز گذشته در بیروت پیام بسیار عمیقی برای مستضعفان و مستکبران داشت و نشان داد که ایران اسلامی «ام القرای جهان اسلام» است.
سردار رضایی خاطرنشان کرد: ایران پیش از انقلاب ژاندارم منطقه بود اما به برکت وجود ولی فقیه و مردم بصیر و انقلابی، امروز به ام القرای جهان اسلام تبدیل شده است.
وی بیان کرد: انقلابی بودن یعنی خود را ندیدن، به موقع عمل کردن و تابع محض ولی فقیه بودن که این موضوع باید بخوبی در جامعه ما تبیین شود.
سردار رضایی همچنین گفت: اراذل و اوباشی که برای جامعه رعب و وحشت ایجاد می‌کنند باید در صحنه جرم به سزای اعمالشان برسند.
وی افزود: ماموران انقلابی پلیس باید مانند عقاب بر سر اراذل و اوباش نازل شوند.

جانشین فرمانده کل انتظامی با اشاره به اینکه مردم از این نیرو انتظار عمل به قانون را دارند، اظهار کرد: دستی که دشنه را علیه مردم بلند می‌کند نباید خودش پایین بیاید بلکه باید بر زمین بیفتد و اگر هم در صحنه جرم باقی بماند باید تحویل مراجع قانونی شود.

جانشین فراجا: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت، پیکار دیگری علیه استکبار بود

جانشین فراجا: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت، پیکار دیگری علیه استکبار بود
به گزارش ایرنا، مراسم دانش آموختگی دوره درجه داری نیروهای نیروی انتظامی با حضور سردار رضایی جانشین فرمانده فراجا و معاون امنیتی استانداری اصفهان در مرکز شهید بهشتی فراجا برگزار شد.
مراسم جشن دانش آموختگی و اخذ درجه فراگیران دوره ۱۰۹ فرماندهی مراکز آموزش فراجا به نام شهید والامقام مدافع امنیت شهید «علی بیژنی زیبا» به میزبانی مرکز آموزش درجه داری شهید بهشتی اصفهان و بصورت همزمان و برخط در مراکز آموزش درجه داری حضرت ولیعصر(عج) (تبریز)، شهید چمران(کرج) و مالک اشتر (اراک) برگزار شد.