شناسهٔ خبر: 71547757 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل آموزش و پرورش استان:

۵۱ کانون فرهنگی و تربیتی در آذربایجان شرقی وجود دارد

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی از وجود ۵۱ کانون فرهنگی و تربیتی در استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: از این تعداد، ۴۷ کانون در حال حاضر مشغول به فعالیت هستند.

صاحب‌خبر -

اسفندیار صادقی، دوشنبه، ششم اسفند ماه در آئین گرامیداشت سالروز کانون‌های فرهنگی و تربیتی، اظهار کرد: این کانون‌ها هم راستا با رویکرد و سیاست‌های وزارت نسبت به جذب کارشناسان و مربیان علاقه‌مند اقدام نموده است.

وی ادامه داد: پنج کانون در رده الف و پنج کانون در رده ب در جلسات وزارت شرکت کرده و در مجموع، درآمدزایی کانون‌های فرهنگی و تربیتی نسبت به گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است. برگزاری کلاس‌های مهارتی و کشف استعداد دانش‌آموزان با استفاده از کلاس‌های هنری و افزایش ۴۰ درصدی جذب دانش‌آموزان نیز از دیگر دستاوردهای این کانون‌ها به شمار می‌آید.

وی، برگزاری اردوی یک روزه در کانون و اردوی تمشک در کانون‌های استان را از دیگر اقدامات کانون‌های فرهنگی و تربیتی برشمرد و نبود فضای مستقل برای کانون‌ها را از جمله مشکلاتی عنوان نمود که که کانون‌های فرهنگی و تربیتی با آن درگیر هستند و افزود: ۱۹ کانون، دارای فضای مستقل بوده و مابقی دارای فضای مشترک با مدارس هستند و برای فعالیت بیشتر و موثرتر و تجهیز کانون‌ها نیازمند تجهیز و تخصیص اعتبار هستیم. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای تعلیم و تربیت گفت: پیشرفت ایران اسلامی، مرهون تلاشگرانی است که بر اساس سند تحول بنیادین که متولی همه ساحت‌های فرایند تعلیم و تربیت است، گام برداشته و با دانش و تخصص و خلاقیت خویش متعهدانه کوشیده‌اند و در همین راستا دستگاه تعلیم و تربیت، هدفگذاری برای نیل به توسعه پایدار و ارائه خدمات مطلوب فرهنگی، تربیتی، هنری و مهارتی و آموزشی برای دانش‌آموزان را افتخار بزرگی برای خود می‌داند.

وی با بیان اینکه بی‌شک کانون‌های تربیتی، محلی برای نمود هرچه بیشتر تعلیم و تربیت و تقویت خودآگاهی، همدلی، ارتباط موثر و افزایش اعتماد به نفس دانش‌آموزان، است، اظهار کرد: حضور و جلب مشارکت دانش‌آموزان در این کانون‌ها توانایی حل مسئله را به همراه خواهد داشت. برنامه‌های آموزشی و پرورشی کانون‌ها به عنوان مراکز رشد و تعالی دانش‌آموزان در دورانی که دشمن، نوجوان و جوانان ما را هدف قرار داده است، می‌تواند نقش موثری در ایجاد و تقویت نشاط و تقویت بنیان‌های فرهنگی داشته باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی گفت: کانون‌های فرهنگی و تربیتی، پویاترین و مهم‌ترین از مجموعه‌های آموزش و پرورش به شمار می‌آیند که اهمیت بسزایی در حیات فرهنگی جامعه دارند. کانون‌ها محلی مناسب برای تحقق هر چه بیشتر فرایند تعلیم و تربیت است که تقویت این کانون‌ها در حوزه پرورشی سبب ایجاد همدلی، اعتماد به نفس در بین دانش‌آموزان، توانایی حل مسئله بهنگام می‌شود.

سی و پنجمین آیین گرامیداشت سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی و تربیتی با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در محل تالار معلم تبریز برگزار گردید و این آیین با برگزاری نمایشگاه دستاوردهای کانون‌های فرهنگی و تربیتی از نواحی پنجگانه تبریز و تعدادی از مناطق استان همراه بود.

انتهای پیام