در گزارش آنا بخوانید؛
معرفی 16 برنامه برتر و برگزیدگان مقاومت و انتظار جشنواره امامت و مهدویت + فیلم
16 برنامه برتر دانشگاهی و دانشآموزی از 61 برنامه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی و برگزیدگان ملی مقاومت و انتظار در مراسم اختتامیه جشنواره در قم معرفی و تجلیل شدند. در این گزارش به معرفی جزئیاتی از این برنامهها میپردازیم.
صاحبخبر - به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم اختتامیه جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رئیس، معاونان و جمعی از دانشگاهیان این دانشگاه و برگزیدگان ۶۱ برنامه جشنواره در محل مجتمع علمی دارالولایه قم برگزار و از برنامههای برتر این جشنواره در بخشهای مختلف با حضور مسئولان تجلیل شد.
14 برنامه برتر دانشگاهی و دو برنامه دانشآموزی برتر از 61 برنامه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی و برگزیدگان ملی مقاومت و انتظار در مراسم اختتامیه جشنواره در قم معرفی و تجلیل شدند که در این گزارش به معرفی آنها میپردازیم.
برنامههای برتر چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
دانلود فیلم اصلی کد ویدیو
در بخش برنامههای برتر جشنواره چهارم، محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی با برنامه برتر جشنواره شعر و نماهنگ مژده وصل در مشهد تجلیل شد.
جشنواره ملی شعر و نماهنگ مژده وصل از سری برنامههای بخش دانشآموزی جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد با 6 هزار اثر واصل شده به دبیرخانه جشنواره برگزار و در مراسم اختتامیه از 22 برگزیده در بخشهای مختلف تجلیل شد.
محمدرضا ولیلو رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با جشنواره شعر وحدت در ارومیه مورد تجلیل در جشنواره چهارم قرار گرفت.
چهارمین جشنواره بینالمللی شعر وحدت دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در ارومیه برگزار شد. در پایان جشنواره که با ۷۰۰ اثر شعری به ایستگاه آخر رسیده بود از برگزیدگان این دوره از جشنواره در ۳ بخش شرکتکنندگان دانشگاهیان، دانشآموزان، عموم مردم و هیئت داوران جشنواره تجلیل شد. در این مراسم آثار برگزیدگان حوزه بین الملل نیز که حدود ۶۰ اثر در این حوزه به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، به نمایش درآمد.
حسین اصغری شیوایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد پردیس با همایش علمی و پژوهشی امامتپژوهی در پردیس برتر شناخته و از وی تجلیل شد.
همایش علمی و پژوهشی امامتپژوهی در پردیس از سری برنامههای جشنواره امامت و مهدویت بود که در نخستین دوره خود به میزبانی دانشگاه آزاد پردیس برگزار شد.
مقالات ارسالی به همایش علمی پژوهشی امامتپژوهی در دنیای مدرن در سه بخش استادی، دانشجویی و سایر پژوهشگران تفکیک و داوری و برخی مقالات برتر در جلسه اختتامیه توسط نویسندگان اثر ارائه شد.
همایش علمی پژوهشی امامتپژوهی در دنیای مدرن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علم و فناوری پردیس همراه با برنامههای متنوع برگزار شد. این همایش با پذیرش هزار و ۲۴۳ مقاله در موضوعات مرتبط با محورهای اصلی همایش به کار خود پایان داد و برگزیدگان در مراسم اختتامیه تجلیل شدند.
گام چهارم جشنواره امامت و مهدویت با 62 برنامه و دهها هزار اثر ماندگار
محمدرضا جابرانصاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان لرستان با جشنواره شعر بوتراب در اختتامیه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت به عنوان برنامه برتر دست یافت.
جشنواره سراسری شعر بوتراب از سری برنامههای جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی بود که با عنوان بوتراب و مدح و منقبت مولای متقیان علی (ع) با موفقیت در استان لرستان و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم آباد برگزار و حدود ۵۰۰ اثر به این جشنواره ارسال شد.
چهارمین جشنواره شعر بوتراب در مقایسه با سال پیش شاهد رشد ۲،۵ برابری آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره بود. این جشنواره امسال با محور زیارت جامعه کبیره برگزار شد؛ چراکه این زیارتنامه پر از مضامین عالی و مفاهیمی ارزشمندی در معرفی اهلبیت (ع) بوده و به عبارت دقیقتر یک دوره کامل امام شناسی است.
مراسم اختتامیه جشنواره شعر بوتراب با شعرخوانی و قدردانی از برگزیدگان جشنواره و رونمایی از طرح جلد کتاب مجموعه آثار برگزیدگان این جشنواره به پایان رسید.
جشنواره بینالمللی انتخاب کتاب سال مهدوی دیگر برنامه برتر در اختتامیه جشنواره امامت و مهدویت بود که از مجتبی ملکی چوبری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با اهدای لوح و تندیس تجلیل شد.
جشنواره بینالمللی «امامت و مهدویت» با محور انتخاب کتاب سال مهدوی در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان با دریافت ۶۰۰ اثر درباره موضوعاتی اعم از سبک زندگی، تعلیم و تربیت، فرهنگ انتظار، آرمانشهر مهدوی و پیوند با موضوعات روز ازجمله جبهه مقاومت، وعده صادق و… بهمن ۱۴۰۳ به کار خود پایان داد و از برگزیدگان در بخشهای مختلف تجلیل شد.
در مراسم اختتامیه جشنواره بینالمللی «امامت و مهدویت» با محور انتخاب کتاب سال مهدوی از شیخ علی غانم حیال الشویلی به عنوان پژوهشگر برتر، آیت الله شیخ محمدجواد فاضل لنکرانی برترین کتاب مهدویت در سال ۱۴۰۳، سیدمحمد یزدانی به عنوان پژوهشگر برتر، حجت الاسلام والمسلمین مجید احمدی کچائی به عنوان پژوهشگر برتر، حجت الاسلام والمسلمین محمد لاکانی به عنوان پژوهشگر برتر، حجت الاسلام والمسلمین علی کریمیان صیقلانی به عنوان پژوهشگر برتر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی حسینی به عنوان پژوهشگر برتر، حاج اسماعیل گوهری، حاج احمد صومی و حجت الاسلام والمسلمین یوسف حسن زاده به عنوان خادمان برگزیده اهل بیت تجلیل شد.
علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان از دیگر رؤسای استانی بود که با جشنواره بینالمللی شعر سرو مورد تجلیل جشنواره سراسری امامت و مهدویت و تشویق حاضران در مراسم اختتامیه جشنواره در قم بود.
جشنواره بینالمللی شعر سرو در چهار دوره اخیر با هدف ترویج ارزشهای اسلامی و انتقال آموزههای دینی به نسل جوان از طریق هنر فاخر در استان کرمان برگزار شده است.
امسال علاوه بر اینکه شعر پایداری، مکتب امام حسین (ع) و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی محورهای جشنواره شعر سرو بودند، بخش ویژهای نیز با عنوان مفاهیم زیارت جامعه کبیره به این جشنواره اضافه شده بود. تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره ۶۹۸ اثر اعلام شد که این آثار مربوط به شاعران داخلی و خارجی بود.
جعفری: پیشبینی دریافت ۱۵۰ هزار اثر در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت محقق شد
آثار برگزیده ادوار قبل در قالب ۳ مجموعه شعر منتشر شده و قرار است آثار برتر جشنواره چهارم نیز جمع آوری و منتشر شود. سه دوره پیشین جشنواره بین المللی شعر سرو در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کرمان، سیرجان و جیرفت برگزار و امسال و در دوره چهارم در تالار حافظ دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار و برگزیدگان و برترینهای این دوره از جشنواره در سه بخش دانشجویی، حرفهای و بینالملل معرفی شدند.
خانمها حسینی بلخی از افغانستان، فاطمه بتول سایوز از ترکیه، عینی رضوی از هندوستان و فاطمه آزادی از سوریه به عنوان برترینهای بخش بینالملل در این دوره از جشنواره شعر سرو معرفی شدند.
محمدرضا دهقانی اشکذری دانشگاه آزاد اسلامی استان یـزد با جشنواره شعر حضرت علیاکبر (ع)) تجلیل شد.
سومین جشنواره بینالمللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر(ع) در دانشگاه آزاد یزد امسال بیش از ۷۰۰ اثر به خود دید و آثاری از ۵ کشور جهان به زبانهای عربی، ترکی و انگلیسی از طریق دبیرخانه جشنواره دریافت شد.
جشنواره بین المللی شعر و مدیحه سرایی حضرت علی اکبر (ع) در مراسم اختتامیه با تجلیل از برگزیدگان، شعرخوانی برخی از شاعران حاضر و تقدیم لوح و تندیس جشنواره به کار خود پایان داد.
در بخشی از این مراسم از شاعران برگزیده در بخشهای مختلف جشنواره تجلیل و در بخش آزاد، شاعرانی به عنوان برگزیده معرفی شدند.
جشنواره سفرنامه و خاطرهنویسی رایحه حسینی در ایلام هم امسال در مراسم اختتامیه جشنواره امامت و مهدویت به عنوان برنامه برتر انتخاب و از بهروز ناصری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تجلیل شد.
چهارمین جشنواره ملی رایحه حسینی از سری برنامههای چهارمین جشنواره سراسری علمی فرهنگی امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع سفرنامه و خاطرهنویسی اربعین در دو بخش دانشگاهی (دانشجویی) و دانش آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام برگزار شد.
۵۶۰ اثر با محتوای سفرنامه اربعین از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ملی رایحه حسینی ارسال شده بود که بعد از داوریها در مراسم اختتامیه از صاحبان ۱۰ اثر برگزیده تجلیل شد.
آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره ملی رایحه حسینی در کتابی به نام «رایحه حسینی» منتشر شده است که این کتاب نیز با حضور مسئولان اجرایی و فرهنگی استان ایلام رونمایی شد.
آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی برای جشنواره بینالمللی شعر همای رحمت لوح و تندیس گرفت.
چهارمین جشنواره بینالمللی شعر همای رحمت به زبان ترکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد و با تجلیل از برگزیدگان جشنواره به کار خود پایان داد.
دبیرخانه جشنواره بینالمللی شعر همای رحمت در تبریز بیش از ۷۰۰ شعر در ثنای حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام به زبان ترکی دریافت کرد که حدود ۸۰ شعر از این شعرها مربوط به شاعران کشورهای خارجی ازجمله ترکیه، عراق، آذربایجان، آلمان و استرالیا شعر بود و ۲۰ شعر از مجموعه دانشآموزی رسید و مابقی از شعرهای عمومی و دانشگاهی بود.
غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی با جشنواره آواها و نواهای نبوی لوح و تندیس برنامه برتر را گرفت.
دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی در چهارمین سال متوالی میزبان هنرمندان و پیشکستوان عرصه موسیقی در جشنواره آواها و نواهای نبوی بود و توانست جزء استانها و برنامههای برتر جشنواره امامت و مهدویت شود.
امسال بیش از ۲ هزار اثر در بخشهای موسیقی مقامی، سنتی، مداحی، سرود و ادعیهخوانی زیارت جامعه کبیره بآواها، نواها به دبیرخانه جشنواره آواها و نواهای نبوی ارسال شد و با توجه به ارزیابیهای به عمل آمده دانشگاه آزاد استان خراسان شمالی توانست بین ۳۱ استان حائز رتبه برتر کشوری شود.
دانلود فیلم اصلی کد ویدیو
لوح سپاس و تندیس دیگر برنامه برتر چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با عنوان «جشنواره شعر نبوی» را هم کامبیز نرماشیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان دریافت کرد.
دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در چهارمین دوره جشنواره ملی شعر و داستان نبوی (ص) با تلاشهای مستمر و برنامهریزیهای دقیق، موفق به کسب رتبه برتر در جشنواره امامت و مهدویت شد. این جشنواره که با هدف ترویج و گسترش فرهنگ مهدویت و امامت و تعمیق مفاهیم تقریب مذاهب اسلامی با 500 اثر ارسالی برگزار شد به عنوان یک رویداد مهم فرهنگی و علمی در استان معرفی و شناخته شده است.
در این جشنواره، شاعران و نویسندگان توانمند با نگارش و سرودن اشعار و داستانهای زیبا و پرمفهوم، نشان دادند که در زمینههای مرتبط با مهدویت و ارزشهای اسلامی پیشرو هستند. آثار ارائه شده توسط شاعران و نویسندگان در بخشهای مختلف آزاد، اساتید، کارکنان، دانشجویان و دانشآموزان و نحوه برگزاری این جشنواره، مورد توجه داوران کشور قرار گرفت و در نهایت منجر به کسب این موفقیت ارزشمند شد.
فیلم | شعرخوانی سید حمیدرضا برقعی در اختتامیه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
مسعود باغفلکی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه هم با جشنواره شعر معراج برنامه برتر شناخته و از وی تجلیل شد.
جشنواره ملی شعر و دلنوشته معراج از فاخرترین و آیینیترین جشنوارههای فرهنگی استان کرمانشاه بود که به حسن ختام شورانگیز خود رسید و برگزیدگان معرفی شدند. میزان آثار این جشنواره ۴ هزار و ۲۰۰ اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره بود بهطوری که مسئولان مصمم شدند تا جشنواره سال آینده را به صورت بین المللی برگزار کنند.
در مراسم اختتامیه این جشنواره از منوچهر پروینی و پیمان جسری به عنوان داور، امرالله عظیمی به عنوان داور و دبیر تخصصی جشنواره و جبار حبیب وندی به عنوان رابط خبری جشنواره قدردانی شد.
در پایان این جشنواره که بخشی را به یادکرد از سه شاعر نامی کشور؛ استاد یدالله بهزاد کرمانشاهی، استاد محمدجواد محبت و استاد احمد عزیزی اختصاص داده بودند اجرا و از برگزیدگان سه بخش شعر فارسی، شعر کردی و دلنوشته به شرح زیر تجلیل شد.
قزوین هم امسال با برنامه جشنواره خوشنویسی جلـوه برتر شد و از اسمعیل زینالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت در قم از وی تجلیل شد.
چهارمین جشنواره بینالمللی خوشنویسی جلوه در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد. با توجه به اینکه شهر قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی ایران شناخته میشود، برگزاری جشنواره خوشنویسی به واحد قزوین سپرده شده و برای چهارمین سال متوالی میزبان این جشنواره بود.
سخنرانی دکتر عابدیها از اعضای کمیته چهارمین جشنواره بینالمللی خوشنویسی جلوه، قرائت بیانیه توسط استاد ملاحاجی آقایی نماینده هیئت داوران، مولودی خوانی تسط حاج داوود اسمعیل پور از استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، پخش کلیپ سخنرانی دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، پخش کلیپ جشنواره، خطاطی توسط ستاره قنبری از دانشجویان این دانشگاه و نفر اول جشنواره کشوری هنرهای تجسمی فجر و اجرای دکلمه توسط نگار لامعی و اهدای لوح، تندیس به برگزیدگان از برنامههای اختتامیه این جشنواره بود.
عبدالله میرغیاثی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت، لوح و تندیس برنامه جشنواره شعر علوی را برد.
سومین جشنواره شعر علوی با بیش از ۳۰۰ اثر شعری فارسی و مازندرانی اشعار کردی، عربی و انگلیسی با تجلیل از منتخبان در بخش آزاد و عموم در ساری برگزار شد.
مجموع آثار رسیده در سه بخش دانشگاهیان، آزاد (عموم) و دانش آموزی به جشنواره شعر علوی ۳۲۴ اثر و مجموع آثار پذیرفته شده ۲۰ اثر بود که در مراسم اختتامیه از نفرات برتر در بخش دانشگاهیان، بخش عموم و بخش دانش آموزی تجلیل شدند.
به گزارش آنا، لوح سپاس برنامههای برتر چهارمین جشنواره امامت و مهدویت به امضای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسیده است.
در بخشی از متن لوح سپاس با امضای دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به رؤسای استانی دانشگاه آزاد اسلامی در مقام برترین برنامههای جشنواره آمده است: شیفتگان مکتب اهل بیت (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی با اهتمامی همهجانبه برای پاسداشت مناسبتهای مقطع زمانی ۱۳ رجب، سالروز ولادت مولای متقیان امام علی (ع) تا ۱۵ شعبان سالروز ولادت منجی عالم بشریت حضرت ولی عصر (عج) با بهره مندی از ظرفیت معنوی ماههای رجب و شعبان و با استفاده از ابزارهای علمی، هنری و فرهنگی برای توسعه و ترویج گفتمان سازی امامت و مهدویت نقشآفرینی کردند.
در ادمه این لوح آمده است: از آن جا که جنابعالی(رئیس استان) مبتنی بر اهداف دانشگاه آزاد اسلامی با برنامه ریزی شایسته در زمینه بزرگداشت بیست و هفت رجب سالروز عید سعید مبعث با اجرای برنامه جشنواره مربوط از سری برنامههای چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت از سوی کمیته انتخاب برنامههای برتر از بین برنامههای اجرا شده در سطح واحدهای استانی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، استان شما حائز رتبه برتر گردید. ضمن تبریک به جنابعالی از خدمات ارزنده شما و همکاران آن واحد تقدیر مینماید.
پایان چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با بیش از ۶۰ برنامه علمی، فرهنگی و هنری
به گزارش آنا از بین ۱۲ قرارگاه بخش دانشآموزی چهارمین جشنواره امامت و مهدویت هم قرارگاههای برتر دانشآموزی امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل، معاون امور مدارس سما بهنام خانیزاده و دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان معاون امور مدارس سما معین صباحی تجلیل شدند.
جشنواره دانشآموزی انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال استان اردبیل با هدف تقویت فعالیتهای علمی، فرهنگی و هنری برگزار و سعی شد دانشآموزان در این رویدادها به سمت یادگیری آموزههای دینی، اعتقادی ترغیب شوند.
بیش از ۱۳۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره انتظار ظهور در عصر رسانه و دیجیتال ارسال شد که پس از داوریهای تخصصی توسط استادان مجرب ۵۶ اثر برتر در حوزههای مختلف پادکست، اینفوگرافی، موشنگرافی و محتوای تصویری و رسانهای انتخاب شدند.
سومین جشنواره ملی دانشآموزی سروقامتان از سری برنامههای چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در سمای استان کرمان برگزار و با مراسم اختتامیه در تالار فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان به کار خود پابان داد.
در سومین جشنواره سراسری دانش آموزی سروقامتان ۴۳۷۳ اثر در سه قالب شعر، داستان و اجرای صحنهای از طریق وب سایت جشنواره دریافت شد.
در آیین اختتامیه سومین جشنواره سراسری دانشآموزی سروقامتان علاوه بر اجرای دانش آموزان برگزیده، گروههای فرهنگی و هنری دانش آموزی و حرفهای رفسنجان، مریم اسلامی (شاعر برجسته کشوری کودک و نوجوان) و مجتبی حاذق (مدیر کل آفرینشهای ادبی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان کشور) به اجرای برنامه پرداختند.
معرفی برگزیده ملی مقاومت و انتظار در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
دانلود فیلم اصلی کد ویدیو
در بخش دانشگاهی از سمیرا رئیسی شهرکی شرکت کننده در جشنواره نهجالبلاغه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزیده در حوزه علمی و پژوهشی، قاسم بای شرکت کننده در جشنواره شعر علوی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برگزیده در حوزه شعر، آمنه شیری شرکت کننده در جشنواره سفرنامه و خاطره نویسی رایحه حسینی دانشگاه آزاد اسلامی استان یلام برگزیده در حوز نثر ادبی، سید مرتضی جعفری شرکت کننده در جشنواره بینالمللی خوشنویسی جلوه دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین برگزیده در حوزه هنرهای تجسمی و شریفه علی آبادی شرکت کننده در جشنواره عکس هدایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزیده در حوزه هنرهای تصویری تجلیل شد.
به گزارش آنا در بخش دانشآموزی هم از کمال خلیلی مربی مدارس سما واحد اصفهان برگزیده در رشته سرود از قرارگاه استان اصفهان، ریحانه غلامی نیا دانشآموز مدارس سما واحد سیرجان برگزیده در رشته شعر از قرارگاه استان کرمان، محمدمهدی حیدری دانشآموز مدارس سما واحد قم برگزیده در رشته خوشنویسی از قرارگاه استان همدان، زهرا عصاریان دانش آموز مدارس سما واحد دزفول برگزیده در رشته نقاشی از قرارگاه واحد مستقل نجفآباد، اسامه پالاش براهویی دانش آموز مدارس سما واحد زاهدان برگزیده در رشته صنایع دستی از قرارگاه استان سیستان و بلوچستان و ثنا محبی زاده دانش آموز مدارس سما واحد اردبیل برگزیده در رشته پادکست از قرارگاه استان اردبیل تجلیل شد.
انتهای پیام/∎