شناسهٔ خبر: 71546804 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

امدادرسانى به بیش از ۲۲۶۵ نفر گرفتار در برف و کولاک - اکونیوز

اقتصاد ایران: سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از امدادرسانی به بیش از ۲۲۶۵ نفر که در جاده‌های کشور به دلیل برف و کولاک گرفتار شده بودند، خبر داد.

صاحب‌خبر -
- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مجتبی خالدی؛ سخنگوی جمعیت هلال‌احمر به ارائه گزارش خدمات امدادی در حوادث ناشی از مخاطرات جوی از تاریخ دوم اسفندماه تا ساعت 9 صبح امروز، ششم اسفندماه، پرداخت و گفت: در این بازه زمانی 17 استان، شامل آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، البرز، ایلام، تهران، چهارمحال و بختیاری، زنجان، فارس، قزوین، کردستان، کرمان، لرستان، گلستان، مازندران و همدان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی ادامه داد: در این مدت زمان، امدادگران جمعیت هلال‌احمر به 2265 نفر امدادرسانی کردند.

خالدی افزود: 663 خودرو (2093 نفر) نیاز به رهاسازی از برف پیدا کردند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، با بیان این که 139 نفر توسط امدادگران به مناطق امن منتقل شدند، گفت: یک مادر باردار (در استان آذربایجان‌غربی) و یک مصدوم (در استان زنجان) نیز به مناطق درمانی منتقل شدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: