به گزارش خبرنگار ایرنا، سردار محمد علیپور روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه فرمانده جدید ناحیه سپاه بروجرد در حسینیه ثارالله این شهرستان اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب امروز سکان انقلاب و نهضت حضرت مهدی (عج) را به دست گرفته و در واقع مسیر سعادت را به ما نشان داده اند.
وی با اشاره به اینکه در مدیریت، پاسخگویی اربابرجوع کمتر ولی در فرماندهی گستردهتر است، افزود: رهبر معظم انقلاب الگوی همه ما هستند براین اساس مدیری و مسوولی که میخواهد موفق شود و تدابیر و سیاستها به نتیجه برسد، باید ایشان را الگو قرار دهند.
جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان بیان کرد: تعامل و همکاری زمانی اثربخش است که خروجی آن قدرتسازی اداره یا سازمان باشد که در این راستا چهار عامل دانش و آگاهی، توسعه، قابلیت و مهارتها و اعتقادات دینی مبنای مدیریت است که در صورت اجرا موفق میشویم.
سردار علیپور اضافه کرد: پایه و اساس موفقیت یک فرمانده، ارزشهای دینی و اعتقادی است لذا رعایت تقوای الهی، اخوت و برادری، روحیه جهادی برای یک فرمانده موفق ضروری است.
وی ادامه داد: از صدر اسلام تاکنون علمایی بودند که برای حفظ انقلاب و دین خدا در صف مقدم حضور داشتند که شهید سید حسن نصرالله از جنس همین علما بود.
جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان یادآور شد: شهامت علما و فرماندهان ما برای پیشبرد اهداف انقلاب بینظیر است لذا ملت لبنان آنچه در طَبق اخلاص داشتند برای مراسم تشییع به میدان آوردند.
علیپور گفت: همه ما تا نابودی کامل رژیم غاصب صهیونیستی در صحنه هستیم و آرزو داریم در این مسیر به شهادت برسیم.
حماسه تشییع شهدای جبهه مقاومت ماندگار شد
امام جمعه بروجرد نیز در این آیین اظهار کرد: حماسه تشییع و بزرگداشت فرماندهان مقاومت ماندگار شد و مردم لبنان و ایران به دشمن فهماندند که با شهادت فرماندهان جبهه مقاومت این جبهه تضعیف نشده بلکه این راه جدیتر ادامه دارد.
حجتالاسلام سید علی حسینی افزود: انسان در سایه عبادت و ترک معصیت به مقام بالا میرسد بنابراین نباید دلبسته به دنیا شد چراکه باید انسان در مسیر تعالی و رشد قرار گیرد تا به سعادت برسد.
وی مسوولیت را ابزاری برای خدمت دانست و اظهار کرد: مسوولیت رسالتی است که باید به بهترین شکل انجام شود.
کار جهادی راه رسیدن به قله های پیشرفت و ترقی است
فرمانده جدید ناحیه سپاه ناحیه بروجرد گفت: برای رسیدن به قله های ترقی و پیشرفت کار جهادی و شبانه روزی نیاز است.
سرهنگ محمد برامکی با تاکید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا، بیان کرد: ادامه دادن راه شهدا چراغ راه برای رسیدن به پیشرفت و ترقی است.
وی با اشاره به تشییع شهدای جبهه مقاومت اظهار کرد: تشییع پیکر مطهر شهیدان مقاومت پرصلابت بود، شهید سید حسن نصرالله به عهد خود عمل کرد و لبیک یا حسین(ع) او باعث شد که شهادت نصیبش شود و خداوند متعال و امام حسین(ع) خریدار او بودند.
ففرمانده جدید ناحیه سپاه ناحیه بروجرد اضافه کرد: امروز ملت ایران همه بسیجی هستند و این یک اتفاق بزرگ در حکومت اسلامی ایران است، که به برکت انقلاب رقم زده شده است.
به گزارش ایرنا، در این آیین از خدمات سرهنگ احمد حسنوند تجلیل و تقدیر و سرهنگ محمد برامکی بهعنوان فرمانده جدید سپاه ناحیه بروجرد معرفی شد.