شناسهٔ خبر: 71544201 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

رهایی محکوم به قصاص نفس از چوبه دار در اندیمشک

در یک پرونده قصاص نفس، باتلاش اعضای شورای حل اختلاف اندیمشک، محکوم به قصاص با رضایت اولیای دم از چوبه دار رهایی یافت.

صاحب‌خبر -

رهایی محکوم به قصاص نفس در اندیمشک

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی گفت: پس از مذاکرات طولانی و تشکیل جلسات متعدد با خانواده مقتول اعضای شعب ۸ و ۱۱ شورای حل اختلاف اندیمشک و با بهره‌گیری آنان از فنون ارتباطی و مهارت‌های گفت‌و‌گو، اولیای دم رضایت خود را اعلام کردند.محکوم نیز به شدت از عمل و بزه خود پشیمان و بار‌ها خواستار فرصتی دوباره برای جبران اشتباهش شده بود.

رئیس حل اختلاف خوزستان این بخشش‌ها را الگویی از گفتمان و صلح در جامعه عنوان کرد و ادامه داد: شورای حل اختلاف در کاهش خشونت و ترویج فرهنگ صلح و بخشش، نقش موثری داشته و نتایج مثبت آن در جامعه به‌خوبی قابل مشاهده است.

وی ضمن قدردانی از خانواده مقتول به خاطر این تصمیم انسان‌دوستانه، اظهار امیدواری کرد که این اقدام شایسته و خیرخواهانه پیام‌آور صلح و دوستی برای سایر پرونده‌ها باشد.