شناسهٔ خبر: 71543713 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در کردستان:

ارزش‌های اخلاقی میان دانش‌آموزان تقویت شود

سنندج- ایرنا- نماینده ولی فقیه در کردستان بررسی راهکارهای مناسب در تعلیم و تربیت را ضروری دانست و اظهار کرد: ارزش‌های اخلاقی میان دانش‌آموزان باید تقویت و تعالی پیدا کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز دوشنبه در نشست با مدیرکل، معاونان و کارکنان حوزه امور تربیتی آموزش‌ و پرورش کردستان اظهار کرد: مساله تربیتی فقط مسائل مذهبی نیست بلکه این‌ها تنها مسائل قله‌ای در این حوزه است اما اینکه فرد با آداب اجتماعی آشنا و تربیت گفتاری مزین باشد، یک حلقه مفقوده است.

وی با بیان اینکه نهاد مربیان پرورشی و امور تربیتی، یک نهاد برخواسته از انقلاب و جزو رویش‌های انقلاب و بسیار پر ارزش است، افزود: همه ما نیاز به خودسازی داریم و مربیان پرورشی باید به این امر مهم متمرکز باشند.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به جایگاه و حرمت معلمان بیان کرد: لباس، کفش، پوشش و برخورد معلم بیانگر هویت او است و زندگی، سلوک و رفتار مربیان پرورشی نیز باید الگو باشد.

حجت‌الاسلام پورذهبی با تاکید بر اینکه معلم باید تراوش بیرونی داشته باشد و نسبت به مسائل اجتماعی بی‌تفاوت نباشد، ادامه داد: جدا از تعلیم و تربیت دانش‌آموزان، باید حفظ ادب در جامعه و احترام به دیگران میان نسل جوان تقویت شود.

به گفته وی کردستان جزء ایران است و باید عشق به وطن و مملکت میان دانش‌آموزان تقویت و خدمات و دستاوردهای انقلاب برای نسل جوان تبیین شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با اشاره به اینکه کردستان کنونی با ۵۰ سال گذشته و خدمات ارائه شده قابل قیاس نیست، اضافه کرد: انقلاب اسلامی برای بانوان ارزش ویژه خلق کرده و به جایگاه زنان ارزش داده به طوری‌ که اکنون قشر بانوان نیز همانند آقایان در جامعه فعالیت و در بخش‌های مختلف از جمله حوزه ورزشی افتخارآفرینی می‌کنند.

حجت الاسلام پورذهبی در پیش بودن ماه مبارک رمضان و سال جدید را به همه معلمان تبریک گفت و افزود: امیدوارم که مشکلات مالی و مسائل آموزش‌وپرورش ریشه‌ای برطرف شود.