شناسهٔ خبر: 71540899 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیش بینی بارش های بهاری نرمال در خراسان جنوبی

بارش های خراسان جنوبی در فصل بهار نرمال پیش بینی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما با اشاره به اینکه میانگین بارش‌های فصل بهار خراسان جنوبی ۲۹.۳ میلیمتر است گفت: شرایط بارشی تا تیر ماه سال آینده گرایش به نرمال دارد.

 

نخعی همچنین با بیان اینکه میانگین دما در فصل بهار در استان ۲۳.۱ درجه سلسیوس است افزود: به لحاظ دمایی از ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین دما در خراسان جنوبی نیم تا یک درجه بیشتر از نرمال، از نیمه فروردین تا نیمه خرداد یک تا ۲ درجه بیشتر از نرمال و از نیمه خرداد تا نیمه تیر در حد نرمال خواهد بود.

 

وی با اشاره به افزایش ۷۷ درصدی بارش‌ها در خراسان جنوبی از ابتدای سال زراعی جاری تا اول اسفندماه در مقایسه با سال گذشته گفت: در این مدت در استان ۴۵.۴ میلیمتر باران باریده است که در مقایسه با بلند مدت ۲۵ درصد کاهش دارد.

 

مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی گفت: در این مدت جنوب بیرجند و خضری به ترتیب با ۷۵.۲ و ۷۳.۷ میلیمتر بیشترین سهم را از بارندگی‌ها داشته‌اند.