رضا عسگری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این راستا ۷۶۹ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد که اشتغالزایی هزار نفر را بدنبال داشته است.
وی ادامه داد: عمده طرح های مورد حمایت این صندوق در بخش کشاورزی شامل گلخانه، پرورش دام و طیور و صنایع تبدیلی بوده و نیز در بخش میراث فرهنگی حمایت از صنایع دستی در اولویت کاری این صندوق است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید همدان با بیان اینکه تسهیلات این صندوق به صورت قرض الحسنه و با نرخ سود چهار تا ۱۴ درصد به متقاضیان واجد شرایط و متقاضیان ایجاد کسب و کارهای خرد پرداخت می شود اظهار کرد: این صندوق بازویی برای دولت به منظور پیشبرد اهداف کارآفرینی و اشتغالزایی اقشار ضعیف و متوسط جامعه به حساب می آید.
عسگری با اشاره به اقدامات شاخص صندوق کارآفرینی استان همدان گفت: پرداخت تسهیلات بصورت هم افزایی در قالب کمک های فنی و اعتباری با کمک سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان و مشارکت با دستگاه های اجرایی استان (جهاد کشاورزی، صنعت و معدن و میراث فرهنگی) از جمله برنامه های در دست اقدام این صندوق است.
وی از آمادگی این صندوق برای انعقاد تفاهم نامه و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت با مشارکت و هم افزایی شرکت های مستقر در استان از محل مسوولیت های اجتماعی خبر داد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید همدان یادآوری کرد: تسهیلات این صندوق به صورت اجرای تفاهمنامه با وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی مختلف پرداخت میشود، کارآفرینان از طریق این تفاهمنامهها در سامانهای با عنوان «اسمارت» ثبت شده و به صندوق کارآفرینی امید معرفی میشوند و مراحل ارزیابی طرح کسب و کار همراه با نظارت مستمر بر اجرای طرح صورت میگیرد.
عسگری افزود: داشتن مجوزهای مورد نیاز طرح از مراجع مربوطه، عدم اشتغال در دستگاههای دولتی، عدم دریافت حقوق بازنشستگی و همچنین شاغل نبودن در شرکتها و موسسات غیردولتی در زمان دریافت تسهیلات از شرایط دریافت تسهیلات اشتغالزایی در صندوق کارآفرینی امید است.