شناسهٔ خبر: 71539010 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

معاون حمل‌ونقل شهردار اصفهان خبر داد

فعالیت یگان «حمل‌ونقل بهار» در نوروز ۱۴۰۴

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: تمام ظرفیت‌های عملیاتی خودروهای ثبت تخلف مکانیزه و اتوبوس‌ها و ناوگان تاکسیرانی و مترو به‌همراه گروه‌های بازرسی، نظارتی و فعالیتی با عنوان «یگان حمل‌ونقل بهار» در ایام نوروز فعال خواهند بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت در نشست هماهنگی نوروز ۱۴۰۴ با حضور مدیران عامل شرکت و سازمان‌های حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان اظهار کرد: اصفهان آمادگی پذیرایی از سه میلیون مسافر نوروزی را دارد و به همین اندازه باید سامانه‌های حمل‌ونقلی آمادگی خدمت‌رسانی را داشته باشند؛ موضوعی که بیشتر مورد مطالبه است موارد ترافیکی است.

وی با اشاره به لزوم فعالیت اتوبوس‌های گردشگری افزود: ضروری است ظرفیتی برای مدیریت برگزاری تورهای گردشگری در نوروز تشکیل و وزن اعتباری خوبی به اتوبوس‌های گردشگری دهیم؛ این اتفاق همراهی شرکت واحد اتوبوسرانی و حومه را برای برنامه‌ریزی می‌طلبد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به جدول زمان‌بندی خدمت‌رسانی مترو، تاکسی و اتوبوس به شهروندان تصریح کرد: زمان‌های قطعی به حوزه حمل‌ونقل اعلام شود تا بتوان اطلاع‌رسانی دقیق را انجام داد و نقشه مکان‌های گردشگری که دسترسی به آن از طریق مترو فراهم است، تهیه شود.

ساکت با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت اتوبوس برای دسترسی پارک فدک به ایستگاه کاوه به‌عنوان نخستین نقطه ارتباطی ادامه داد: این مسیر دسته خدمتی دو مد حمل‌ونقل را به یکدیگر متصل می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت عملکرد مرکز کنترل ترافیک به شکل قرارگاه هماهنگی حوزه خاطرنشان کرد: این هماهنگی با حضور نماینده تمام حوزه‌ها در زمان‌های عصرگاهی و شبانگاهی باید مورد توجه باشد و حضور عوامل راهور نیز کمک‌کننده خواهد بود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به مسیر تردد در بعضی از معابر اصلی هسته شهر گفت: حوزه مطالعات با همکاری حوزه اجرایی و مرکز کنترل برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد تا سناریوی پیشنهادی برای ایام نوروز داشته باشیم، همچنین برای بعضی معابر باید تصمیم سخت گرفته شود، حتی منطقه سبز داشته باشیم که تنها تردد خودروهای برقی و ناوگان حمل‌ونقل عمومی در آن امکان‌پذیر باشد.

ساکت با اشاره به تقارن ایام شهادت امیرالمومنین (ع) و نوروز افزود: برنامه‌ریزی برای ایام ماه مبارک، شب‌های قدر و روز جهانی قدس و خدمت‌رسانی ناوگان حمل‌ونقل مترو باید مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار کرد: سازمان حمل‌ونقل بار اعلام ممنوعیت انجام می‌دهد، اما انتظار می‌رود مأموریت نظارت و تشدید برخورد در شهر احساس شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان اینکه در سازمان پایانه‌ها افزایش طول شیفت خودروهای ثبت تخلف باید مد نظر قرار گیرد و برای نظارت بر تاکسی‌های مقابل ترمینال برنامه‌ریزی شود، ادامه داد: حضور یگان‌های منتخب حمل‌ونقل بهار باید برنامه‌ریزی شود و تاکسی‌های برقی شرکت نیک‌اندیش با تمام ظرفیت در حوزه حمل‌ونقل کمک خواهند کرد.

ساکت خاطرنشان کرد: خودروهای ثبت تخلف مکانیزه و اتوبوس‌های جدید با عنوان «یگان حمل‌ونقل بهار» در ایام نوروز فعال خواهند بود.