شناسهٔ خبر: 71536640 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار کرمانشاه مدیران دستگاه های دولتی باید در خدمت بخش خصوصی باشند

کرمانشاه – ایرنا – استاندار کرمانشاه بخش خصوصی را ناجی اقتصاد کشور دانست و تاکید کرد که همه مدیران دستگاه‌های دولتی و اجرایی در استان کرمانشاه باید در خدمت بخش خصوصی باشند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، منوچهر حبیبی عصر یکشنبه در بازدید و دیدار با تولیدکنندگان و صنعتگران در شهرک صنعتی بیستون افزود: باوجود اینکه شرایط تولید خوب نیست اما بخش خصوصی امروز میدان داری می کند و صحنه را ترک نکرده است.

وی با بیان اینکه هر هفته و هر روز آمادگی شنیدن درددل ها و دغدغه های تولیدکنندگان را دارم گفت: حیات جامعه، رشد، توسعه و در عین حال کاهش تورم و بیکاری در گرو فعالیت بخش خصوصی است و لذا همه تلاش خود را به کار می گیریم تا مشکلات این بخش را به حداقل برسانیم.

جواب قانع کننده ای برای ناترازی انرژی نداریم و شرمساریم

وی تامین برق و گاز را یکی از ابتدایی ترین نیازهای بخش خصوصی دانست و افزود: برای ناترازی های بوجود آمده جواب قانع کننده ای نداریم و از این بابت شرمساریم و لذا امروز ناچاریم به سمت استفاده از انرژی های خورشیدی برویم که رویکرد مهم دولت چهاردهم است.

استاندار کرمانشاه در عین حال تاکید کرد موضوع ناترازی های انرژی را در خصوص برخی از واحدهای تولیدی مانند کارخانجات آرد و سردخانه ها میتوانیم با مدیریت، گفت وگو و تعامل طوری حل و فصل کنیم تا این واحدها با مشکلات جدی مواجه نشوند.

حبیبی اضافه کرد: گله‌مندی فعالان بخش خصوصی به جا و حق با آنها است.

حداقل انتظار مردم، تهیه نان باکیفیت است

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود، بر رساندن نان باکیفیت به دست مردم تاکید کرد و گفت: نان به سلامت مردم و در عین حال به درآمد کشاورزان ارتباط دارد و لذا ارائه نان باکیفیت حداقل انتظاری است که مردم از ما دارند.

وی همچنین بهره مندی از تجارت مرزی را حق مرزنشینان دانست و افزود: واژه کولبری زیبنده نظام اسلامی نیست و با پیگیری های صورت گرفته چهار شهرستان پاوه، روانسر، جوانرود و سرپل ذهاب که حدود ۵۰ هزار خانوار می شوند، مشمول قانون تجارت مرزی شده و از مزایای آن بهره مند خواهند شد.

حبیبی معادن را یکی از ظرفیت های بی نظیر استان کرمانشاه عنوان کرد و افزود: به جهاد دانشگاهی ماموریت داده ایم تا یک طرح پژوهشی در این خصوص ارائه دهد که در نتیجه آن بتوانیم از خام فروشی جلوگیری و از ارزش افزوده آن برای استان استفاده کنیم.

در این جلسه روسای انجمن های مختلف و برخی از تولیدکنندگان مشکلات و دغدغه های خود را مطرح کردند که موضوع ناترازی های گاز و برق، تعیین بسته های حمایتی برای صنعتگران و تولیدکنندگان، حق ترانزیت برق، جلوگیری از صادرات به دلیل مشکلات موجود در معاونت غذا و دارو، کیفیت گندم، قیمت گندم و آرد، توجه به سرمایه گذاران بخش خصوصی در صنعت ساختمان و تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بخشی از این دغدغه ها بود.

در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت افزون بر یک هزار واحد تولیدی با حدود ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی وجود دارد.