به گزارش ایرنا، حوالی ساعت یک بامداد امروز-یکشنبه- در مسیر رودخانه سردآبرود منابع آبی تامین کننده آب آشامیدنی اهالی شهرستان کلاردشت سقوط بهمن رخ داد و بلافاصله اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان به محل وقوع حادثه عزیمت کردند.
فرماندار کلاردشت هم پیش از این گفت: با توجه به حجم زیاد برف به اندازه حدود پنج متر ارتفاع و مشکلات دسترسی برای بازگشایی این مسیر در صورت عدم صرفه جویی مشترکان در مصرف آب احتمال قطعی و افت فشار آب در این شهرستان دور از انتظار نیست.
برابر گزارش ها امروز تمامی ادارات، دستگاه های اجرایی دولتی و غیر دولتی شهرستان کلاردشت به علت بارش برف سنگین طبق هماهنگی های از قبل انجام شده با استانداری مازندران و گزارش فرماندار شهرستان تعطیل شدند.
ارتفاع برف در مناطق شهری پایین دست در این شهرستان به حدود ۵۰ سانتی متر و ارتفاعات به یک متر هم رسیده است.
شهرستان گردشگر پذیر کلاردشت با برخورداری از ۲۲ نقطه روستایی و یک نقطه شهری در قالب ۳۰ هزار نفر جمعیت به علت برخورداری از موقعیت های ممتازی نظیر آثار تاریخی، مناظر طبیعی زیبا نظیر قلل مخروطی شکل و سر به فلک کشیده علم کوه و تخت سلیمان و رودخانه های جوشان خاستگاه شمار زیادی از گردشگران داخلی و خارجی بوده است.
این شهرستان براساس گزارش منابع رسمی سال گذشته پذیرای دست کم یک میلیون و ۵۰۰ هزار گردشگر خارجی حاشیه خلیج فارس و اروپایی بوده است.
شرکت آب و فاضلاب کلاردشت به بیش از ۲۰ هزار مشترک خدمات می دهد. باتوجه به ورود سامانه سرد بارشی از بعدازظهر روز جمعه سوم اسفندماه تا اواخر وقت سهشنبه هفته آینده شاهد بارش متناوب باران و برف با احتمال وقوع تگرگ، وزش باد شدید، کاهش محسوس دما در سطح استان هستیم.
هواشناسی مازندران روز یکشنبه با اشاره به عبور موج از تراز میانی جو و شمالی شدن جریان هوا، نسبت به بارش سنگین برف و کولاک و کاهش محسوس دما در این استان هشدار قرمز صادر کرده است.
هواشناسی مازندران با صدور هشدار سطح قرمز، زمان فعالیت این سامانه را تا ظهر سهشنبه اعلام و منطقه اثر آن را از دوشنبه تا اواسط روز سه شنبه سطح استان به ویژه نواحی غربی و مرکزی استان پیش بینی کرده است.