شناسهٔ خبر: 71533057 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

برگزاری هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات ایران با هدف شناسایی استعدادها

ولی‌زاده گفت: هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات ایران با شعار “هوش مصنوعی، کسب و کار، جامعه و دولت” برگزار می‌شود و به دنبال شناسایی، ارزیابی و تقدیر از برترین‌های حوزه فناوری اطلاعات است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار آنا، علی ولی‌زاده دبیر اجرایی هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات در نشست خبری با اصحاب رسانه که ظهر امروز (یک‌شنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) در محل پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد، اظهار کرد: شعار هشتمین جایزه ملی فناوری اطلاعات ایران "هوش مصنوعی، کسب و کار، جامعه و دولت" است.

ولی‌زاده هدف اصلی از برگزاری جایزه ملی فناوری اطلاعات چیست را شناسایی ارزیابی و تقدیر از برترین محصولات فناورانه شرکت‌های تحول آفرین و مدیران برتر فناوری اطلاعات طراحی دانست.

به گفته وی، این جایزه بستری برای معرفی و حمایت از نوآوری‌های برتر در اکوسیستم فناوری کشور را فراهم می‌کنند و به ایجاد تعامل سازنده میان دانشگاه صنعت و نهاد‌های تصمیم ساز کمک می‌کند.

دبیر اجرایی هشتمین جایزه ملی فناوری ایران، درباره تفاوت این جایزه با سایر جوایز علمی و فناوری کشور، گفت: یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های جایزه ملی قاب رویکرد جامع و تخصصی آن در ارزیابی محصولات شرکت‌ها و مدیران است.

ولی زاده اظهار کرد: این جایزه علاوه بر بررسی شاخص‌های نوآوری و فناوری تأثیر گذاری محصول در بازار، میزان بهره وری و نقش آن در تحول دیجیتال را نیز مورد سنجش قرار می‌دهد. همچنین فرآیند داوری توسط هیئت علمی و صنعتی خبره بر اساس استاندارد‌های دقیق انجام می‌شود.

ولی زاده درباره حمایت نهاد‌ها و سازمان‌ها از جایزه ملی فناوری اطلاعات ایران گفت:این جایزه با حمایت پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) نهاد‌های سیاست گذار علم و فناوری، دانشگاه ها، شرکت‌های بزرگ فناوری و رسانه‌های تخصصی برگزار میشود. همچنین بانک ها، شرکت‌های سرمایه گذاری و نهاد‌های دولتی نیز در کنار ما هستند تا از توسعه نوآوری در کشور حمایت کنند.

وی در پاسخ به این سوال که جایزه ملی فناوری اطلاعات ایران چه تأثیری برای این جایزه در زیست بوم فناوری کشور متصور شده است؟، گفت: جایزه ملی قاب علاوه بر ایجاد انگیزه برای نوآوران و شرکت‌های دانش بنیان نقش مؤثری در برند سازی جلب سرمایه گذاری و افزایش تعاملات بین المللی خواهد داشت. این جایزه به شرکت‌ها کمک میکند تا محصولات و توانمندی‌های خود را بهتر معرفی کنند و زمینه را برای توسعه بازار و ورود به عرصه‌های جدید فراهم می‌سازد.

به گفته ولی زاده، برگزیدگان علاوه بر دریافت تندیس و گواهینامه رسمی جایزه ملی قاب فرصت‌های متعددی برای شبکه سازی، حضور در برنامه‌های تخصصی و معرفی به سرمایه گذاران و نهاد‌های حمایتی خواهند داشت. همچنین برخی از شرکت‌ها و سازمان‌های حامی، تسهیلات ویژه‌ای را برای برندگان این جایزه در نظر گرفته‌اند.

آینده جایزه فناوری اطلاعات

دبیر اجرایی هشتمین جایزه ملی فناوری ایران تاکید کرد: برنامه ما این است که جایزه قاب را به معیاری معتبر در سطح ملی و منطقه‌ای تبدیل کنیم در سال‌های آینده، علاوه بر توسعه فرآیند‌های ارزیابی، قصد داریم همکاری‌های بین المللی بیشتری داشته باشیم و برندگان جایزه را در سطح جهانی معرفی کنیم. همچنین، به دنبال برگزاری رویداد‌های جانبی و شبکه سازی گسترده‌تر برای شرکت کنندگان هستیم.

انتهای پیام/