شناسهٔ خبر: 71531547 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

مدیرکل هواشناسی :‌ باران و سرما در فارس پیش بینی می شود  

شیراز- ایرنا - مدیرکل هواشناسی فارس اعلام کرد: سه هشدارصادرشده برای پدیده های بارانی طی امروزیکشنبه و دوشنبه (فردا) با هشدار سطح زرد بیشتر برای شهرهای شمالی و غربی بوده،البته برای فردا، جنوب شرق مانند لارستان و داراب هم این پدیده شامل می شود.

صاحب‌خبر -

سید قاسم حسینی عصر یکشنبه در مصاحبه با خبرنگارایرنا بیان کرد: ۲پدیده ملموس برای فارس در پیش داریم یکی بارش که منطقه اثر آن نیمه شمالی و مناطق مرکزی استان بود البته انرژی آن در آن مناطق کم شده، برای دوشنبه هم مناطق مرکزی و جنوبی شرقی، نیمه شمالی شرقی پیش بینی شده است و این بدان معنا نیست که در شمالی غربی نباشداما عمده فعالیت، آن سمت است و قسمت جنوب شرقی و برخی مناطق مرکزی هم باران شامل می شود.

سپیدان با ۱۷ میلی متر صدرنشین ، شیراز پنج
وی اضافه کرد : سپیدان در این سامانه بیشترین بارش و با ۱۷ میلی متر در صدر ایستاده است ، همچنین در درودزن ۱۳ و شیراز هم پنج و سه دهم میلی متر باران باریده است.


میانگین استان ۲ میلی متر
بر اساس این گزارش، ایستگاه هایی که بارش داشته میانگین آن به ۲ میلی رسیده و برخی ایستگاه ها هم بارش نداشته است.
ورد توده هوای سرد ،‌ شیراز منفی پنج ‌
حسینی گفت : سامانه بارشی تا پایان وقت دوشنبه ادامه دارد و سپس از جنوب و جنوب شرق خارج می شود و جای آن را یک توده هوای سرد می گیرد که روزهای سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری دمای شیراز تا منهای پنج درجه زیر صفر می رسد و برای شهرهای شمالی استان هم به ۱۱ درجه زیر صفر پیش بینی شده است.
هشدار نارنجی برای مصرف سوخت
مدیر کل هواشناسی بیان کرد :‌ هشدارسطح نارنجی برای مدیریت مصرف سوخت در روزهای سرد پیش بینی شده که امیدوارم مردم خودشان مدیریت کنند و از اواخر وقت چهارشنبه تا پنجشنبه سامانه ناپایداری در پیش داریم و در سمت شمال غرب و به تدریج جنوب یک سری بارش داریم که به شکل رگباری است.
وی اضافه کرد:‌ برای بارندگیٰ، مبدا بهار اقلیمی است و در جنوب فارس شروع شده است که درآن باران به صورت رگباری است بیشتر به باران بهاری شهرت دارد.