شناسهٔ خبر: 71531431 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

در سومین روز جستجو؛

جریان زندگی در برف و بوران

کوهنوردان مفقود شده در اشترانکوه زنده پیدا شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ کوهنوردان مفقود شده در اشترانکوه زنده پیدا شدند.

عسگری، فرماندار ازنا گفت: خوشبختانه هر دو کوهنورد مفقود شده با تلاش بی وقفه ستاد مدیریت بحران، مدیریت هلال احمر استان لرستان و شهرستان ازنا پیدا شدند و حال عمومی آنان مساعد بوده و به بیمارستان انتقال خواهند یافت.

او افزود: دو کوهنورد اراکی سوم اسفند با بی‌توجهی به توصیه‌ها مبنی بر پرهیز از سفر غیر ضرور، در ارتفاعات اشترانکوه ناپدید شدند.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری مرکزی نیز گفت: علی‌رغم شرایط نامساعد جوی با تلاش مستمر تیم‌های امدادی و عملیاتی، دو کوهنورد اراکی که روز گذشته در جریان صعود به ارتفاعات اشترانکوه شهرستان ازنا مفقوده شده بودند، ساعتی قبل با ردیابی تیم‌های جستجوگر در حوالی دریاچه گهر پیدا شدند و خوشبختانه در سلامت هستند.

سیدمرتضی میری با تشکر از تلاش‌های مدیرکل مدیریت بحران استانداری لرستان و تیم‌های امدادی هلال‌احمر و سایر دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران این استان، افزود: روز شنبه بلافاصله پس از اطلاع از مفقودی این دو کوهنورد و با دستور استاندار مرکزی برای پیگیری این موضوع هماهنگی کامل با ستاد مدیریت بحران استان لرستان صورت گرفت و تیم‌های امدادی و جستجوگر هلال احمر و یک تیم از هیئت کوهنوردی استان نیز به منطقه اعزام شدند.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری مرکزی همچنین از همه کوهنوردان خواست هشدار‌های ایمنی را جدی بگیرند و بدون هماهنگی و تجهیزات کافی در ارتفاعات برف‌گیر اقدام به صعود نکنند.

بر اساس اعلام هیئت کوهنوردی و صعود‌های ورزشی استان مرکزی این دو کوهنورد اراکی به نام‌های "مجتبی قهیه‌ای" و "داود بهرامی" برای صعود به قله ازنا واقع در اشترانکوه لرستان به این منطقه عزیمت کرده بودند.

<div id="video-display-embed-code_12064403"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4463197/12064403?width=600&height=350"></script></div>