به گزارش ایرنا، اکبر بهنام جو روز یکشنبه در بازدید از پارک علم و فناوری استان قم با تاکید براینکه همه حوزههای استان باید با پارک همکاری کنند افزود: جایگاه قم در رتبه نهم کشور از حیث تعداد شرکتهای دانشبنیان ارزشمند است ولی نباید به این مقدار قانع باشیم و باید همسو با شتاب فناوری حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه حوزه عمرانی استان باید در تکمیل و تجهیز زیرساختهای پارک همراهی کند گفت: در خصوص ساختمانهایی که مدیریت استان میتواند در اختیار بگذارد نیز باید برنامهریزی شده و درخواستهای شرکت های فناور لحاظ و اجرا شود.
استاندار قم با بیان اینکه تمام برنامههای توسعه فناوری باید براساس ظرفیتها و استعدادهای استان برنامهریزی شود گفت: ستاد توسعه استان باید براساس دستورالعمل جهش تولید نیازهای فناورانه قم را تامین و اجرا کند.
اشتغال ۲ هزار و ۶۳۶ نفر در شرکت های فناور عضو پارک قم
رییس پارک علم و فناوری قم نیز در این بازدید تصریح کرد: هم اکنون ۲۵۴ شرکت و هسته فناور از حمایت ها و مزایای قانونی استقرار در مراکز رشد ۵ گانه، مدیریت امور موسسات و مراکز کارآفرینی و نوآوری این پارک بهرهمند می شوند.
خیرالله رهسپارفرد از اشتغال ۲ هزار و ۶۳۶ نفر در شرکتهای فناور عضو پارک خبرداد و گفت: به منظور افزایش سهم اشتغال دانشگاهیان و حوزویان در کسب و کارهای فناورانه و دانش بنیان پارک قم در راه اندازی، نظارت و راهبری چهار مرکز کارآفرینی و نوآوری مشترک با دانشگاهها و مراکز پژوهشی و حوزوی نقش محوری دارد.
وی با بیان اینکه باید وضعیت پرداخت تسهیلات به شرکت های فناور سروسامان یابد گفت: از حدود ۲۵۰ میلیارد تومان تسهیلات مصوب تنها ۵۰ میلیارد تومان آن به شرکتهای فناور اختصاص یافته است.
رییس پارک علم و فناوری قم همچنین با بیان اینکه کمبود فضای استقرار سبب نارضایتی شرکتهای فناور شده است طی درخواستی از استاندار اظهار داشت: مدیریت عالی استان در حل این مشکل و تخصیص ساختمانهایی که در شأن شرکتهای فناور باشد همراهی کند.
همچنین استاندار قم با حضور در محل فعالیت شرکتهای دانشبنیان باسلام، ایتا، رسا سامانه افق و صندوق پژوهش و فناوری کریمه از نزدیک در جریان آخرین دستاوردها و فعالیتهای این شرکتهای مستقر قرار گرفت.