شناسهٔ خبر: 71529745 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سردار رادان:

شهدا مایه عزت و سربلندی کشور هستند

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به نقش شهدا در عزت ایران اسلامی، سه اصل مهم پیروزی در دفاع مقدس را عمل به تکلیف، انتخاب آگاهانه و مسیر خدایی دانست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، سردار احمدرضا رادان روز یکشنبه در بازدید از یادمان علقمه گفت: رزمندگان جنگ تحمیلی نخستین عامل موفقیت خود را عمل به تکلیف می‌دانستند، دومین اصل انتخاب آگاهانه مسیر بود و سومین عامل، خدایی بودن این مسیر که باعث شد ترس و دلهره‌ای در دل آن‌ها نباشد.
وی با بیان اینکه مسیرهای پیوند خورده با دین و آیین ماندگار هستند، افزود: در دوران دفاع مقدس، رزمندگان ایران اسلامی صحنه‌هایی را خلق کردند که در هیچ‌جای دنیا نظیر نداشت.

تداوم فرهنگ دفاع مقدس

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه دفاع مقدس برگرفته از مکتب حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است، تصریح کرد: این فرهنگ همچنان ادامه دارد و باید آن را زنده نگه داشت. امروز خرمشهر، آبادان، هویزه و سایر یادمان‌ها به زیارتگاه عاشقان تبدیل شده است.

وی راهیان نور را یکی از مهم‌ترین مسیرها برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس دانست و تأکید کرد: هزاران سایت و کانال در فضای مجازی در تلاشند تا دفاع مقدس را زیر سؤال ببرند، بنابراین وظیفه ماست که این فرهنگ را با تبیین و آگاهی‌بخشی زنده نگه داریم.

سردار رادان در پایان خاطرنشان کرد: شهدا رفتند تا ما بمانیم و مسیر عزت و سربلندی را ادامه دهیم. 

یادمان های شلمچه، نهر خین، عملیات کربلای ۴ و ۵ و موزه دفاع مقدس خرمشهر مکان های اصلی حضور کاروان های راهیان نور در خرمشهر است.