شناسهٔ خبر: 71529443 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

شیخ نعیم قاسم: امروز با رهبری وداع می‌کنیم که قبله آزادگان جهان است/ راه سید حسن نصرالله ادامه می یابد حتی اگر کشته شویم

دبیرکل حزب‌الله لبنان طی سخنرانی در مراسم تشییع پیکر دبیرکل شهید این جنبش گفت: امروز با رهبری وداع می‌کنیم که قبله آزادگان جهان است.

صاحب‌خبر -

قدس؛  امروز در ورزشگاه کمیل شمعون بیروت، مراسم تشییع پیکر شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی الدین» دبیران کل سابق حزب‌الله لبنان با حضور پرشور هزاران نفر از مردم لبنان و هیئت‌های خارجی برگزار شد.

به نقل از سایت خبری المیادین،‌ در این مراسم شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان به عنوان سخنران اصلی آغاز به سخنرانی کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود گفت: امروز با رهبری عربی اسلامی وادع می‌کنیم که قبله آزادگان جهان است. امروز با حبیب مجاهدان، مردم، فقرا، مستضعفان و ستم دیدگان روی زمین و فلسطینی‌ها وداع می‌کنیم.  

وی با بیان اینکه «من از طرف برادرم آقای حسن نصرالله شما را مخاطب قرار می‌دهم»،‌ گفت: شهید سید حسن نصرالله در حوزه علمیه نجف زیر نظر شهید سید محمد باقر صدر تحصیل کرد.  

از مقاومت دست نخواهیم کشید

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: اگر خانه‌های ما روی سرمان خراب شود، از مقاومت دست نخواهیم کشید. سید نصرالله عزیز، مقاومت را به سوی ملت رهبری کرد و ملت را به مقاومت رساند و هر دو با ایشان یک دل شدند. سید نصرالله مردم را دوست داشت و مردم او را دوست داشتند و او رهبر عقل‌ها و دل‌هاست و مقصدش همیشه فلسطین و بیت المقدس بوده است. نقش ایشان در احیای مسأله فلسطین بسیار عظیم بود و ما امانت را حفظ کرده و در این مسیر گام خواهیم برداشت.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در مراسم تشییع شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی الدین» افزود: حتی اگر خانه‌ها بر سرمان خراب شود و همه کشته شویم، راه سید را تکمیل خواهیم کرد.

وی خطاب به شهید امت اعلام کرد: ما بر سر عهد و پیمان خود هستیم و این راه را تکمیل می‌کنیم.  

نعیم قاسم با بیان اینکه او و همه دوستداران، سید امت را از دست دادند،‌ گفت: اما سید حسن نصرالله با رویکرد خود، آموزه‌هایش، خط مشی و جهادش در میان دوستدارانش باقی است.  

وی همچنین به بیان جنبه‌های شخصیتی سید هاشم صفی‌الدین پرداخت و گفت: او در زمینه‌های مختلف به مردم خدمت کرد و با ارائه تجهیزات همراه مجاهدان بود. او مسؤولیت‌های مختلفی از رهبری منطقه بیروت گرفته تا شورای اجرایی دبیرکلی حزب‌الله را برعهده داشت.  

نعیم قاسم در ادامه سخنرانی خود به اسیران درود فرستاد و خطاب به آنان گفت که مقاومت، آنها را نزد رژیم صهیونیستی رها نمی‌کند.  

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در این مراسم، ملت لبنان را وفادار و بخشنده توصیف کرد و گفت، این حضور گسترده در تاریخ لبنان بی‌سابقه است.

دبیرکل حزب‌الله لبنان اعلام کرد: مقاومت با رژیم صهیونیستی و حامی آن، طاغوت بزرگ، آمریکا که با غزه، فلسطین، لبنان، عراق و ایران مقابله کرد، جنگید. حجم فشار بر مقاومت، رزمندگان و محیط آن بی‌سابقه بود اما در عین حال، میزان ایستادگی هم بی‌سابقه بود.

ما به عهد خود وفاداریم

وی خطاب به ملت لبنان گفت: شما مردمی شکست ناپذیر هستید و ما با هم خواهیم بود و با هم بیعت خواهیم کرد. یا نصرالله،‌ ما به عهد خود وفاداریم.   

نعیم قاسم گفت: ما با درخواست دشمن برای آتش‌بس موافقت کردیم زیرا هیچ علاقه‌ای به ادامه جنگ بدون افق سیاسی و میدانی نداریم. یک نقطه قوت برای ما این است که به ابتکار خودمان با درخواست دشمن برای آتش‌بس موافقت کردیم.  

دبیرکل حزب‌الله لبنان خاطرنشان کرد: مقاومت یک ایمان و یک حق است و زندگی مردم آزاده برای رهایی است، هیچکس نمی‌تواند این حق را از ما بگیرد. مقاومت با خون نوشته شده است و جوهری روی کاغذ نیست.  

وی خطاب به دشمن تصریح کرد: در خشم خود بمیرید که مقاومت پایدار و موجود است و هرگز نخواهیم پذیرفت که آمریکای طاغوتی بر کشور ما حکمرانی کند.

نعیم قاسم گفت: ما ملت «هیهات منا الذله» هستیم. ای حامیان حاکمیت بیدار شوید و صدای ما را حتی اگر علیه اسرائیل یا آمریکاست، بشنوید.

مقاومت اساس بوده و گزینه ایمانی و سیاسی ماست

وی تصریح کرد: مقاومت اساس بوده و گزینه ایمانی و سیاسی ماست و اشغالگر همچنان وجود دارد و ما اقدامات دولت را برای بیرون راندن اشغالگر پیگیری خواهیم کرد.   

نعیم قاسم درباره طرح «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای کوچ اجباری مردم غزه نیز گفت: در کنار همه گروه‌های آزادی‌بخش در منطقه،‌ با طرح کوچ اجباری ترامپ مقابله خواهیم کرد.   

وی افزود: ما در ساخت کشوری قدرتمند و عادلانه شرکت خواهیم کرد و در نهضت آن زیر پرچم توافق طائف سهیم خواهیم بود. ما به بیرون راندن اشغالگر و بازسازی پایبند بوده و خواستار اتحاد ملی و صلح داخلی هستیم.