به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر محمدرضا صبری با اشاره به آغاز این برنامهها از حدود یک دهه گذشته در حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: این برنامهها در دورههای مدیریتی مختلف دستخوش تغییراتی شدهاند و اکنون، با بهرهگیری از تجربیات گذشته و نظرات کارشناسان، در مسیر اصلاح و بهبود قرار گرفتهاند.
صبری افزود: در این راستا، نظرات و پیشنهادهای حدود ۲۰۰ نفر از مسئولین برنامه جامع عدالت، تعالی و بهرهوری در آموزش علوم پزشکی در سطح ستاد، کلان مناطق آمایشی و دانشگاههای علوم پزشکی جمعآوری شد. همچنین، در چندین جلسه فشرده، از جمله نشستی با حضور معاونین آموزشی پیشین این نظرات بررسی و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وی تأکید کرد: در جلسهای که در ۴ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد، جمعبندی نهایی صورت گرفت و مقرر شد برنامههای تحول با رویکرد جدید در سطح ستاد و دانشگاهها ادامه یابد. در برخی حوزهها مانند اعتباربخشی و آموزش بینالملل، فعالیتهای ستادی تقویت شده و دانشگاهها در این فرایند مشارکت کرده یا پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.
مشاور معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین از طرح این برنامهها در جلسه شورای معین شورای عالی برنامهریزی علوم پزشکی در تاریخ ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ و سپس در شورای عالی برنامهریزی علوم پزشکی خبر داد و گفت: انشاءالله با این رویکرد جدید و تمرکز بر ارتقای کیفیت و هوشمندسازی آموزش، این فعالیتها با قدرت بیشتری ادامه خواهند یافت.