شناسهٔ خبر: 71528231 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

فرمانده کل انتظامی کشور:

عمل به تکلیف، انتخاب آگاهانه و مسیر خدایی سه اصل پیروزی دفاع مقدس بود

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: نخستین اصلی که موجب موفقیت رزمندگان جنگ تحمیلی شد این بود که آن را تکلیف خود می‌دانستند، دومین اصل انتخاب آگاهانه آن‌ها بود و سومین اصل چون مسیر خدایی بود بیم، ترس و دلهره در وجود رزمندگان وجود نداشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان امروز _یکشنبه پنجم اسفند_ در مراسم گرامیداشت روز ملی راهیان نور در خرمشهر اظهار کرد: خدا را شاکر هستم که بار دیگر در چنین روز بزرگی که به نام روز ملی راهیان نور ثبت شده است در بین شما برگزیدگان سفر راهیان نور توفیق حضور پیدا کردم.

وی افزود: مسیری که در زندگی انسان‌ها وقتی با آهنگ دین و آئین برآمیخته قاعدتاً این راه جز مسیرهای ماندگار است، در دوران دفاع مقدس تلاش‌های وصف ناپذیر رزمندگان از جان گذشته ایران اسلامی بود که در این دفاع مقدس صحنه‌هایی آفریده شد که هیچ جای جهان از این صحنه‌ها خلق نشد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه در طول تاریخ جنگ‌های زیادی رخ داده اما صحنه‌های ناب فقط در دوران دفاع مقدس آفریده شد، ادامه داد: رزمندگان در این دوران و این سرزمین‌ها وقایع بی‌بدیل آفریدند که ثبت در ذهن‌ها و تاریخ شد.

سردار رادان با اشاره به اصول پیروزی دفاع مقدس عنوان کرد: تاریخ ثابت کرد که دفاع مقدس ما برگرفته از مکتب حضرت اباعبدالله الحسین (ع) است و این آهنگ همچنان در طول تاریخ ادامه دارد، اولین اصلی که موجب موفقیت رزمندگان جنگ تحمیلی شد این بود که آن را تکلیف خود می‌دانستند، دومین اصل انتخاب آگاهانه آنان بود و سومین اصل چون مسیر خدایی بود بیم، ترس و دلهره در وجود رزمندگان وجود نداشت.

وی با بیان اینکه در جبهه از همه اقوام و مشاغل حضور داشتند، اضافه کرد: این اصول رزمندگان بود که الان خرمشهر، آبادان، هویزه، فکه و یادمان‌ها و زیارتگاه دلدادگان شده است.

فرمانده کل انتظامی کشور توضیح داد: صحنه رزمندگان دفاع مقدس ما در کمین، محاصره و آتش تانک‌ها این پیام را داشتند که در صحنه هستیم و باید در صحنه بمانیم پس باید یاد بگیریم که فرهنگ دفاع مقدس را همچنان زنده نگه داریم.

سردار رادان با بیان اینکه مسیر راهیان نور یکی از بی بدیل‌ترین راه‌های است که می‌توان فرهنگ دفاع مقدس را زنده نگه داشت، تصریح کرد: هزاران سایت و کانال در فضای مجازی هستند تا دفاع مقدس در جمهوری اسلامی ایران را با شبهه زیر سوال ببرند و ما وظیفه داریم فرهنگ دفاع مقدس را با تبیین در کاروان‌های راهیان نور زنده نگه داریم.

وی گفت: دشمن در آن روزها با تانک می‌آمد ولی امروز با جنگ شناختی، در آن روزها دشمن توپ‌خانه داشت، اما امروز دشمن با صدای آواز آمده، در آن روزها در کانال کمیل محاصره می‌شدیم امروز در کانال‌های فضای مجازی دشمن محاصره می‌شویم و اگر رزمنده نباشیم یقیناً عقب نشینی خواهیم کرد و وطن را در اختیارشان می‌گذاریم.

فرمانده کل انتظامی کشور افزود: شهدا رفتند تا ما بمانیم شهدا اسیر شدند تا دست ما باز باشد تا بتوانیم راه‌شان که عزت و سربلندی است را ادامه دهیم.