به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان، استاندار کردستان در این مراسم با اشاره به اینکه وضعیت کنونی این شهر در شأن مردم فرهنگی و با اصالت آن نیست و باید مسولان با همدلی و همکاری در راستای رفع محرومیتهای آن تلاش کنند گفت: وجه تمایز سنندج با همه شهرهای ایران در این است که این شهر از همان ابتدا دارای بازار، مساجد و دار الحکومه بوده است.
لهونی افزود: برای شهر سنندج چند طرح بزرگ مانند قشلاق - گریزه آغاز شده که میتواند در توسعه و پیشرفت این شهر بسیار تأثیرگذار باشد و گردشگری منطقه را متحول کند.
وی ادامه داد: در روزهای آینده چند پروژه زیرگذر و روگذر آغاز میشوند و همچنین پروژههای در راستای توسعه کشاورزی و تولید تعریف شده است.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: شهرستان سنندج به عنوان قلب کردستان نیازمند توجه ویژه در اجرای برنامههای توسعهای است و با ظرفیتهای که وجود دارد میتوان آنها را تحقق بخشید.
سالار مرادی با اشاره به اینکه حوزه آب، کشاورزی، معدن از ظرفیتهای باستان کردستان برای توسعه و آبادانی است گفت: از لحاظ منابع کردستان هیچ کمبودی ندارد و اگر تنها همین مرز و برنامههای توسعهای مرتبط با آنها، رقم بخورد معیشت مردم کردستان دچار تغییر اساسی خواهد شد.
فرهاد میمنتآبادی، عضو شورای شهر سنندج با بیان اینکه خدمت به مردم کردستان از اجر و پاداش بیشتری نسبت با سایر استانها دارد گفت: همه کوچه و خیابانهای این استان مزین به خون شهید است که فرزندان ایران اسلامی در معیت فرزندان کردستان خلق کردند.
وی افزود: مسولان فرصت خدمتگزاری را غنیمت شمرده و از هر لحظه در جهت خدمت به مردم دریغ نکنید.
ماموستا رستمی امام جمعه سنندج هم جهاد در راه خدا و جهاد برای خدمتگزاری به مردم را از توصیههای دین مبین اسلام بیان کرد و گفت: کردستان با وجود منابع و ظرفیتهای خدادادی یک استان محروم نیست بلکه نیازمند توجه و خدمت صادقانه مسولان است.