شناسهٔ خبر: 71524839 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

۴۵ تن سیب‌زمینی احتکاری در اردبیل شناسایی شد

فرمانده انتظامی استان اردبیل از کشف ۴۵ تن سیب‌زمینی احتکار شده به ارزش بیش از ۲۷ میلیارد ریال در انباری در شهر اردبیل خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار جواد تقوی فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری و مقابله با فعالیت‌های مجرمانه محتکران و ناامن‌کنندگان اقتصاد کشور و به دنبال دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر احتکار سیب زمینی در انبار سردخانه‌ای واقع در جاده "اردبیل - آستارا"، بررسی موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل با شناسایی و بررسی‌های تخصصی و تحقیقات میدانی صحت گزارش را تایید و با هماهنگی قضایی به همراه بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی اظهار کرد: ماموران در بازرسی از این سردخانه ۴۵ تن سیب زمینی که به صورت غیرقانونی و بدون مجوز و با هدف احتکار دپو شده بود، کشف و ضبط کردند.

فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: کارشناسان ارزش این محموله کشف شده را ۲۷ میلیارد ریال اعلام کردند.

سردار تقوی با اشاره به اینکه با دستور قضایی این سردخانه پلمب شد، اضافه کرد: پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و متهم دستگیر شده برای سیر مراحل قانونی و رسیدگی تحویل مراجع قضایی شد.

وی ادامه داد: خرید و فروش و حمل یا نگهداری کالا خارج از ضوابط تعیینی دولت تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی پدیده قاچاق و هرگونه فعالیت‌های اقتصادی غیرقانونی را موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور دانست و افزود: برخورد با فرصت‌طلبان و سوء‌استفاده‌کنندگان و مفسدان اقتصادی از اولویت‌های نیروی انتظامی است.

فرمانده انتظامی استان اردبیل گفت: پلیس با کسانی که بخواهند در بازار اختلال ایجاد کرده و با قاچاق و احتکار اقلام مورد نیاز مردم، قیمت‌ها را بالا ببرند برابر قانون قاطعانه برخورد می‌کند.

سردار تقوی با اشاره به برخورد قاطع و قانونی پلیس با قاچاقچیان، سودجویان و محتکران از شهروندان خواست، هرگونه مورد مشکوک در خصوص احتکار و قاچاق کالا را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.