شناسهٔ خبر: 71524529 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی خوزستان:

دانشگاه باید جامعه‌محور باشد

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: در دانشگاه‌های نسل چهارم، نگاه دانشگاه باید توسعه محور و جامعه محور باشد. بنابراین از دانشجو تا پرسنل و استاد دانشگاه باید تلاش کنند که دانشگاه در این مسیر قرار گیرند.

صاحب‌خبر -

دکتر جمال فیاضی در رویداد دانشگاه، مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی جامعه محلی که امروز ۵ اسفندماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان قدیمی‌ترین دانشگاه تخصصی کشاورزی با قدمت ۷۰ ساله است. در عین حال، روستاهای زیادی دور و بر این دانشگاه قرار دارند. بنابراین سعی شده است به این ظرفیت نیز توجه ویژه شود.

وی عنوان کرد: دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، خردادماه سال ۱۳۳۴ کلنگ‌زنی شد و اکنون در آستانه ۷۰ سالگی دانشگاه قرار داریم. به این منظور رویدادهای علمی در راستای بازبینی نقش ۷۰ ساله دانشگاه برگزار خواهند شد که تاکنون دو رویداد برگزار شده است.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان با اشاره به اهمیت قرار گرفتن در مسیر دانشگاه نسل چهارم، گفت: در گذشته دانشگاه‌ها تنها در مسیر آموزش قرار داشتند که پس از آن مسیر پژوهش و فناوری را طی کردند. آخرین مسئولیت قرار داده شده برعهده دانشگاه‌های نسل چهارم، نگاه به جامعه و جامعه‌محوری است.

فیاضی تاکید کرد: در دانشگاه‌های نسل چهارم، نگاه دانشگاه باید توسعه‌محور و جامعه‌محور باشد. بنابراین از دانشجو تا پرسنل و استاد دانشگاه باید تلاش کنند که دانشگاه در این مسیر قرار گیرند.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام‌شده در دانشگاه بیان کرد: در دو سال اخیر، نگاه به کشاورزی نگاه بهره‌ورانه بوده و به این منظور تلاش شده تا با کشاورز ارتباط مستقیم برقرار شود.

برقراری اردوهای جهادی با هدف افزایش ارتباط میان دانشگاه و جامعه 

همچنین دکتر سید مهدی بیژن‌زاده معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این رویداد، اظهار کرد: یکی از مسائلی که همواره در دانشگاه با آن روبه‌رو بوده‌ایم ضرورت برقراری ارتباط میان فضای علمی و جامعه و تقویت آن است.

وی ادامه داد: یکی از راهکارهای مهم برای ارتباط میان جامعه و دانشگاه، برگزاری فعالیت‌های فرهنگی جهادی است. در رشته‌های مختلف پزشکی، پرستاری، توانبخشی و... جهت افزایش ارتباط میان فضای آکادمیک و جامعه، برقراری اردوهای جهادی اهمیت دارد.

انتهای پیام