دکتر زهرا بهروزآذر در رویداد دانشگاه، مسئولیت اجتماعی و توانمندسازی جامعه محلی که امروز ۵ اسفندماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان برگزار شد، با اشاره به نقشآفرینی زنان محلی، اظهار کرد: نقش دانشگاه در همانندسازی جوامع محلی و روستایی اهمیت فراوانی دارد و زنان به طور ویژه در توسعه، موثر هستند.
وی ادامه داد: توانمندسازی و مسئولیت اجتماعی جوامع محلی دغدغه است. اقتصاد جوامع محلی عموما بر پایه کشاورزی، دامپروری، صنایع دستی و منابع طبیعی است. برای هر جامعهای باید نسخه مختص و براساس ویژگیها و نیازهای همان جامعه پیچید.
به گزارش ایسنا، بهروزآذر عنوان کرد: امروزه روستاها دچار مشکل جدی مهاجرت هستند و جمعیت روستایی در حال رسیدن به کمتر از ۳۰ درصد است که نگران کننده است. اگر این جوامع از بین بروند نه تنها کشاورزی و امنیت غذایی در خطر میافتد بلکه ارزشهای ملی نیز ممکن است به نابودی برود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دانشگاه نسل چهارم، ماموریت ارتباط با دانشگاه و ارائه راه حل برای مشکلات را برعهده دارد که میتواند به حفظ روستاها و جوامع محلی کمک کند. علاوه بر این میتواند به توانمندسازی و رونق اقتصادی کمک کند. دانشگاه میتواند مرکز نوآوریهای روستایی و محلی ایجاد کند و به نوآوری در حوزههای صنایع دستی، گردشگری، اقتصاد محلی و ... بپردازد.
وی تاکید کرد: شبکه بازاریابی دیجیتال و فروش آنلاین یکی از مشکلات موجود در جوامع محلی است که برای حل آن میتوان از ظرفیت موجود در دانشگاه استفاده کرد.
بهروزآذر عنوان کرد: با وجود تلاشهای انجام شده اما خوزستان نیاز به سیستمهای آبیاری هوشمند و مکانیزه دارد و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان میتواند کمککننده باشد.
انتهای پیام