به گزارش ایرنا، آیتالله سیدکاظم نورمفیدی روز یکشنبه در همایش علمداران تبیین و مقاومت با اشاره به اینکه ریشه تحولات منطقهای و شکلگیری گروههای مقاومت در عراق، لبنان و یمن به مکتب اهل بیت (ع) بازمیگردد، تصریح کرد: جبهه مقاومت و بهویژه شهید نصرالله، از نسیم الهی امام خمینی (ره) و هدایتهای رهبر معظم انقلاب الهام گرفتهاند.
وی تأکید کرد: شهید نصرالله تنها یک شخص نبود، بلکه مانند امام حسین(ع) یک مکتب و اندیشهای است که با شهادت او پایان نمییابد.
آیتالله نورمفیدی همچنین خاطرنشان کرد: ایمان استوار و نفوذ کلام شهید نصرالله چنان بود که رژیم اشغالگر اسرائیل را به اشتباه در مسیر خود انداخت.
وی در ادامه، گلستان را الگویی برجسته از وحدت توصیف کرد و گفت: باید قدر این وحدت را دانست و هرکس از آن فاصله بگیرد، از مسیر دین خارج شده است.
نماینده ولی فقیه در گلستان با توجه به نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، خطاب به مبلغان دینی اظهار کرد: شما باید ارزش کار خود را درک کنید، زیرا تبلیغ دین و ارزشهای الهی از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی افزود: شناخت صحیح دین، شیوایی بیان و توانایی دفاع از آن، از ویژگیهای تبلیغ درست است، اما مهمتر از سخنرانی، رعایت اخلاق در تبلیغ است که تأثیر عمیقی بر مردم دارد.