به گزارش ایرنا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، لیلا محمدی با اعلام این خبر تاکید کرد: به منظور ارتقای بهرهوری و رشد اقتصادی با استفاده از فناوریهای نوین و هوشمندسازی صنایع، بخشهای اقتصادی، خدماتی و اداری کشور، تکالیف مهمی در برنامه هفتم پیشرفت، به ویژه در مواد ۶۵، ۴۸ و ۱۰۷ این قانون مبنی بر الزام دستگاههای ذیربط با هدف تدوین و اجرای برنامه تحول دیجیتال پیشبینی شده است.
وی تصریح کرد: در این خصوص تنظیمگری برای بهرهبرداری از فناوریهای اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، شبکههای نسل جدید و دادههای عظیم در استقرار انقلاب صنعتی چهارم نقش بسزایی در هوشمندسازی در صنایع و بخشهای ذکر شده دارد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: از این رو و به منظور آشنایی متولیان و مجریان و همرسانی اقدامات برای توسعه و نفوذ این فناوریها و در نتیجه افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از کل اقتصاد کشور و اثربخشی اقدامات کمیته ۵G-AIoT وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رونمایی از دستاوردهای کارگروههای زیرمجموعه آن و ایجاد بستری برای هماندیشی میان بخش خصوصی و دولتی، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در نظر دارد به نمایندگی از وزارت و با همکاری تشکلهای بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی مرتبط، «رویداد نقش تنظیم گری ۵G-AIoT در توسعه اقتصاد دیجیتال» کند.
به گفته محمدی، این رویداد در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار میشود.
وی در ادامه با اشاره به مشارکت بازیگران کلیدی در این رویداد، خاطرنشان کرد: نهادهای تنظیم گر، دستگاههای دولتی، تشکلات بخش خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکتهایی بزرگ صنعتی، اپراتورهای ارتباطی و شرکتهای دانش بنیان در این همایش حضور خواهند داشت و فعالیتهای صورتگرفته در کارگروههای تخصصی، از جمله در حوزه استانداردها، امنیت، مدیریت طیف، مدلهای اقتصادی و صنعتیسازی، ارائه و بررسی خواهند شد.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان تصریحکرد: این رویداد فرصت مناسبی خواهد بود تا با مشارکت فعال ذینفعان، زمینه تعامل مؤثرتر و همافزایی در مسیر توسعه زیرساختهای هوشمندسازی کشور فراهم شود.