شناسهٔ خبر: 71520799 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

شهروندخبرنگار زنجان؛ شهروندخبرنگار زنجان؛

انتظار فرهنگیان خدابنده برای تحویل زمین تعاونی مسکن

شهروندخبرنگار ما با ارسال پیام از مشکلات تحویل زمین تعاونی مسکن فرهنگیان شهرستان خدابنده استان زنجان ابراز نگرانی کرد.

صاحب‌خبر -

مسکن یکی از نیاز‌های مهم هر انسانی است که نداشتن آن جزو مشکلات اساسی خانواده‌ها است. افزایش قیمت مسکن در چند دهه اخیر تا به امروز سرسام‌آور بوده است به همین دلیل بسیاری از خانواده‌ها توانایی خرید خانه را ندارند. تعاونی مسکن راه حلی مناسب برای مشکل مسکن است. اما گاهی اوقات تعاونی‌های مسکن با وجود دریافت دریافت وجه از اعضا زمین را به کارکنان تحویل نداده است.
شهروندخبرنگار ما با ارسال پیام از تاخیر در تحویل زمین به کارکنان آموزش و پرورش شهرستان خدا بنده استان زنجان ابراز نگرانی کرد.

متن پیام شهروندخبرنگار 
با سلام و خسته نباشید بنده در سال ۹۷ به اعتبار آموزش پرورش استان زنجان شهرستان خدابنده در تعاونی مسکن فرهنگیان اقدام به خرید زمین از تعاونی کردیم مهمان سال پول زمین را تمام و کمال از ما دریافت کردند، اما تا کنون خبری از زمین نشده وهیچ کس هم پاسخ کو نیست. نزدیک به هزارنفر این زمین‌ها را خریدند لطفا این مشکل را رسانه‌ای کنید.

 

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.