شناسهٔ خبر: 71520222 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

آغاز تدوین طرح جامع گردشگری اندیمشک

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: تدوین طرح جامع گردشگری اندیمشک آغاز شده و سرمایه گذاری در گردشگری و توسعه صنایع دستی به دلیل زودبازده بودن و اشتغالزایی فراوان به عنوان اولویت در دستور کار است.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، جهانبخش قلاوند در نشست بانوان کارآفرین اندیمشک در سالن نشست‌های اتاق اصناف این شهرستان با بیان اینکه تدوین طرح جامع گردشگری اندیمشک آغاز شده است، گفت: سرمایه گذاری در گردشگری و توسعه صنایع دستی به دلیل زودبازده بودن و اشتغال زایی فراوان به عنوان اولویت در دستور کار است.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از ظرفیت‌های اندیمشک مغفول مانده است، افزود: اندیمشک ورودی خوزستان با رفت و آمد میلیون‌ها نفر در طول سال است، ولی این مزیت منجر به درآمدزایی برای این شهرستان نشده است.

قلاوند با اشاره به ظرفیت‌های متنوع گردشگری اندیمشک، ادامه داد: با وجود ظرفیت‌های کم نظیر طبیعی، زیارتی، ترانزیتی، نیروگاهی، کشاورزی، ساحلی و حمل و نقل ریلی در این شهرستان هیچ استفاده‌ای برای رونق گردشگری در اندیمشک نشده است.

جزایر سد دز از ظرفیت‌های مهم گردشگری

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: جزایر واقع در مخزن سد دز از ظرفیت‌های مهم گردشگری است که در صورت ورود سرمایه گذار و توجه به آن می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم گردشگری در شمال خوزستان تبدیل شود.

وی اندیمشک را قطعه مهمی از دوران دفاع مقدس دانست و گفت: اگرچه اندیمشک مفتخر به میزبانی از ۱۵ پایگاه نظامی از یگان‌های مختلف سراسر کشور در دوران دفاع مقدس و آموزش صد‌ها هزار رزمنده در جنگ تحمیلی است ولی با این حال سهم این شهرستان از راهیان نور بسیار اندک است.

امور مرتبط با بانوان اندیمشک در عمل تعطیل است

قلاوند با اشاره به نقش والای بانوان در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، مدیریتی و اقتصادی، افزود: نبود بانک آماری و اطلاعاتی از بانوان نخبه، ورزشکار، شاغل و تحصیل کرده شهرستان، موجب شده تا امکان برنامه ریزی در این زمینه وجود نداشته باشد.

وی با بیان اینکه امور مرتبط با بانوان اندیمشک در عمل تعطیل است، ادامه داد: بسترسازی برای نقش آفرینی بانوان در اقتصاد، کارآفرینی، فرهنگ و مسایل اجتماعی در این شهرستان مورد غفلت واقع شده است.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی می‌گوید: اعتبار‌های زیادی به شهرستان وارد شده است ولی متاسفانه این اعتبار‌ها به دلیل نبود آمار و اطلاعات منسجم منتهی به ایجاد اشتغال در شهرستان نشده و بخش زیادی از آن به هدر رفته است.

دعوت از فرهیختگان اندیمشک برای کمک به گره گشایی از مسائل

قلاوند با دعوت از همه بانوان فرهیخته، نخبه و فعال در بخش‌های مختلف برای ارایه راهکار‌های عملی و اجرایی به منظور گره گشایی از مسایل و نقش آفرینی بانوان اندیمشک در عرصه‌های مختلف گفت: حمایت از نقش آفرینی بانوان در عرصه‌های بهداشتی، اجتماعی، ورزشی، اقتصادی، کارآفرینی و گردشگری مورد حمایت است.

وی حجم کار‌های عقب مانده در این شهرستان را بسیار زیاد دانست و افزود: انتظار از صاحب نظران، اساتید دانشگاهی، نخبگان و گروه‌های مردمی ارایه ایده‌های نوین و اجرایی برای کمک به حل این مسایل است.

شهرستان اندیمشک در ورودی شمالی خوزستان است که دارای ظرفیت‌های گردشگری فراوانی است.

باغ‌های انار منگره و سه سد بزرگ دز، کرخه و بالارود، پادگان دوکوهه و یادمان‌های دفاع مقدس، عبور جاده ترانزیتی و آزاد راه پل زال – اندیمشک، خرابه‌های شهر ساسانی لور، پل صیحه، بقعه شاهزاده احمد در مازو، قلعه رزه و ویرانه‌های شهر ایلامی زعفران دشت در منگره از جمله ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری اندیمشک است.