شناسهٔ خبر: 71519159 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گروگانگیری در ایالت پنسیلوانیا ۷ کشته و زخمی به جا گذاشت

فردی مسلح صبح امروز در بیمارستانی در منطقه‌ی یورک در ایالت پنسیلوانیا، یک افسر پلیس را به ضرب گلوله از پا درآورد و پنج نفر هم زخمی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه‌ی تلویزیونی سی ان ان، فردی مسلح صبح امروز یک افسر پلیس را کشت و پنج تن را در بیمارستانی در یورک، ایالت پنسیلوانیا زخمی کرد! به گفته‌ی مسئولان، فرد مسلح با یک قبضه سلاح و دستبند پلاستیکی وارد بیمارستان شده و یکی از کارکنان بیمارستان را گروگان گرفته بود. آنها گفتند هنگامی که افسران پلیس از راه رسیدند فرد مسلح ۴۹ ساله، یکی از کارکنان بخش آی سی یو را گروگان گرفته و سلاحش را به سمت او نشانه گیری کرده بود. فرد مسلح در جریان گروگان گیری کشته شد. 

<div id="video-display-embed-code_12062215"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4462626/12062215?width=600&height=350"></script></div>

متاسفانه جزئیات این حادثه بیشتر به چیزی شباهت دارد که افراد در صحنه‌های فیلم یا برنامه‌های تلویزیونی می‌بینند! مردی مسلح به تپانچه و دستبند وارد بخش مراقبت‌های ویژه‌ی بیمارستان می‌شود و یکی از کارکنان را گروگان می‌گیرد و سپس رویدادی به شدت هولناک برای دیگر کارکنان، پلیس و همه‌ی مردمی ایجاد می‌کند که آنجا بوده‌اند. این حادثه کمی پیش از ظهر امروز (روز گذشته) در بیمارستان یادبود یو پی‌ام سی اتفاق افتاد.

پلیس گفته فرد مسلح را به اسم دیوجینیس اورتیس ۴۹ ساله شناسایی کرده و در فاصله‌ی کوتاهی پس از گروگان گیری توسط پلیس کشته شده است.

تیم بارکر، دادستان منطقه‌ی یورک کانتی، ایالت پنسیلوانیا: هنگامی که فرد مسلح بیرون آمد در حالی که سلاحش را به سمت گروگان نشانه رفته بود نیرو‌های پلیس چاره‌ی دیگر نداشتند جز آنکه به سمت او تیراندازی کنند و او را از پا در آورند.

این رویداد در دست بررسی است.