دکتر ابراهیم خالقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در هزار و ششصد و بیست و یکمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحومه «زینب قربان نیای اوندری» معرفی شده از بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر، پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانوادهاش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
وی ادامه داد: کبد این دخترجوان مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه مشهد به مردی ۶۰ ساله ساکن مشهد که سالها از نارسایی کبد در رنج بود، اهدا و پیوند شد.
مسوول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یک کلیه و پانکراس مرحوم قربان نیا توسط تیم پیوند کلیه بیمارستان منتصریه به مرد جوان ۲۸ ساله ساکن مشهد و کلیه دیگر وی به مرد جوانی ۲۴ ساله ساکن مشهد اهدا و پیوند شد.
خالقی افزود: قرنیههای این دختر جوان برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) مشهد ارسال شد.
واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمالشرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.