شناسهٔ خبر: 71517121 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی کشمشی برای عید

شیرینی کشمشی یکی از شیرینی‌های سنتی ایرانی است که به دلیل بافت نرم، طعم دلپذیر و کشمش‌های خوش‌طعم، در میان دوستداران شیرینی جایگاه ویژه‌ای دارد. این شیرینی اغلب در مناسبت‌های خاص، مانند عید نوروز، مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی سرو می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ نزدیک به عید نوروز است و چه خوب که شیرینی عید امسال را به جای این که از قنادی‌ها تهیه کنیم، خودمان در خانه بپزیم. بنابراین می‌خواهیم طرز تهیه شیرینی کشمشی را به شما آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر در منزل

باور کنید کار سختی نیست! با این آموزش مثل یک شیرینی‌پز حرفه‌ای، شیرینی کشمشی خوشمزه خانگی درست خواهید کرد. با دستور پخت شیرینی کشمشی ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی

آرد یک و سه‌چهارم لیوان معادل ۳۱۰ گرم
پودر قند یک و نیم لیوان معادل ۲۲۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
کشمش پلویی نصف پیمانه
وانیل نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه شیرینی کشمشی

مرحله اول
ابتدا برای این که شیرینی کشمشی بازاری داشته باشیم، تمام مواد اولیه را روی ترازو وزن کنید. البته قبل از شروع کار به شما توصیه می‌کنیم که در صورت داشتن حساسیت به گلوتن، طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون گلوتن را بخوانید. اگر ترازوی آشپزخانه در دسترس ندارید، از اندازه‌های برحسب لیوان استفاده کنید. کشمش‌ها را هم کمی خیس کرده و بشویید. سپس روی پارچه بریزید تا کاملا خشک شوند.

مرحله دوم
کره و تخم مرغ نیم ساعت قبل از پخت از یخچال بیرون بیاورید تا هم‌دمای محیط شود.

مرحله سوم
داخل یک ظرف مناسب، ابتدا کره و پودر قند را با دور تند همزن به مدت شش دقیقه هم بزنید تا کرم‌رنگ شود. سپس یکی از تخم مرغ‌ها را به ظرف اضافه کنید و با دور تند همزن به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ دوم را همراه وانیل اضافه کنید و دوباره همزن را روشن کنید. یک دقیقه بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله چهارم
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا نرم و یکدست شود. کم‌کم به مواد داخل ظرف اضافه کنید و هم بزنید. کشمش‌ها را اضافه کنید و با همزن دور کند خوب هم بزنید تا همه جای خمیر به طور مساوی پخش شده و بافت خمیر نرم‌تر شود. مایه شیرینی آماده است.

مرحله پنجم
کف سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی را روی سینی پهن کنید. مواد شیرینی را داخل قیف بریزید و با فاصله و در اندازه‌های دلخواه روی کاغذ بریزید. اگر قیف نداشتید، مایه را با قاشق روی کاغذ بریزید ولی حتما باید فاصله را رعایت کنید؛ چون شیرینی‌ها بعد از پخت، پهن می‌شوند. روی شیرینی‌ها را با پشت قاشق صاف کنید.

مرحله ششم
اگر فر برقی دارید فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اگر مایه شیرینی اضافه آمد، روی آن سلفون بکشید و در جای خنک قرار دهید تا سینی خالی شود.

مرحله هفتم
سینی را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با حرارت از پایین داخل فر قرار دهید تا دور شیرینی‌ها طلایی‌رنگ شود. بلافاصله سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن از کاغذ جدا کنید.

شیرینی کشمشی آماده است. وقتی سینی کاملا خنک شد، سری دوم از مواد را داخل سینی ریخته و بپزید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: