به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیرحسین کولیوند روز شنبه در اولین یادواره ۲۲ شهید امدادگر کردستان از سری یادوارههای اولین کنگره بینالمللی ۲۵۰۰ شهید امدادگر دوران دفاع مقدس در سنندج، اظهار کرد: یادواره شهدای امدادگر از جمله رویدادهای حائز اهمیت در جمعیت هلال احمر است که استانها برای برگزاری آن از هم سبقت میگیرند تا از این کار صالحانه جا نمانند.
وی ادامه داد: کنگره بینالمللی ۲۵۰۰ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت اردیبهشت سال آینده برگزار میشود که پاسداشتی برای تجلیل از شهدای امدادگر است.
رئیس جمعیت هلال احمر هدف از برگزاری کنگره شهدای امدادگر را انتقال پیام شهدا برشمرد و افزود: از جمله منویات رهبر معظم انقلاب نیز انتقال پیام شهداست که بر خود لازم دیدیم در این حوزه وارد شویم.
کولیوند ادامه داد: شهدای امدادگر در کردستان ویژگیهایی داشتند که پایه و اساس کار آنان ایمان و باور عمیق به خدا و اصول الهی و انسانی بود.
وی با بیان اینکه منبع اصلی فداکاری امدادگران، عشق بی پایان به میهن اسلامیبود، اضافه کرد: تاکید بر روحیه شفابخشی و عاطفی از دیگر ویژگیهای شهدای امدادگر کردستان بود که در امتداد رحمت نبوی در فداکاری بی حد و مرز وارد شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه کردستان دیار حماسه، مهربانی و جوانمردی است، ادامه داد: امدادگران شهید، چراغ هدایت نسل کنونی و آینده هستند.
کولیوند اظهار کرد: امدادگران در هر جایی با تخصص خود آماده خدمت هستند که به حق، سفیران نجات و امید نام گرفتهاند.
وی یکی دیگر از ویژگیهای امدادگران شهید کردستان را اتحاد و همبستگی بیشتر در بحرانها برشمرد و افزود: این ویژگی باعث میشد تا همبستگی بین همه اجزا بیشتر شود.
رئیس جمعیت هلال احمر، تجارت بزرگ شهادت را معامله جان با خدا دانست و گفت: این تجارت از عهده هیچکس جز شهدا بر نمیآید و وظیفه داریم ضمن استمرار راه شهدا، پیام آنان را تبیین کنیم.
وی به انفجار پیجرها در لبنان اشاره کرد و اظهار کرد: در همان زمان ۲۰۰ چشمپزشک آماده اعزام شدند و ۵۰۰ مجروح از سه هزار مجروح لبنان نیز وارد کشورمان شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه لبنان تعداد زیادی مجروح بدحال داشت افزود: هزار و ۲۶۰ عمل جراحی بدون عقب افتادن ویزیت و جراحی حتی یک ایرانی برای مجروحان لبنان توسط امدادگران جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی انجام گرفت.
انتهای پیام/