به گزارش برنا از مرکزی، مهدی زندیهوکیلی روز شنبه در نشست هدایت و راهبری توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم استان مرکزی، افزود: این رویکرد میتواند به کاهش فاصلههای آموزشی و فراهمسازی فرصتهای برابر برای همه دانشآموزان، به ویژه در مناطق کمتر برخوردار، منجر شود.
وی ادامه داد: دستیابی به عدالت آموزشی به عنوان یکی از مهمترین اهداف نظامهای آموزشی به شمار میآید، با بهرهگیری از تمامی منابع و ظرفیتهای موجود، میتوان امیدوار بود که این هدف مهم محقق شود و فرصتهای برابر برای یادگیری و رشد برای همه افراد، به ویژه اقشار کمبرخوردار، فراهم گردد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: عدالت آموزشی بهعنوان یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار و پیشرفت جامعه شناخته میشود. از اینرو، ضروری است که تمامی ظرفیتها و منابع موجود بهخصوص خیران مدرسهساز در راستای گسترش و تحقق این هدف بزرگ بهکار گرفته شوند تا هیچ فردی از دریافت آموزش با کیفیت و برابر محروم نماند.
زندیهوکیلی بیان کرد: استان مرکزی هیچ مدرسه کانکسی ندارد مگر اینکه تعداد دانشآموزان منطقهای یک یا ۲ نفر باشد که ساخت مدرسه توجیه نداشته باشد، اما در برخی از نقاط شهری اراک و ساوه تراکم دانشآموز وجود دارد که باید نسبت به این مهم چارهاندیشی شود.
وی ادامه داد: سیستم گرمایشی تمامی مدارس استان استانداردسازی شده اما برخی از مدارس به لحاظ سرویسهای بهداشتی مشکل دارند که این مهم باید با بهرهگیری از ظرفیت خیران و گروههای جهادی حل شود.
استاندار مرکزی اضافه کرد: فرماندار هر شهرستان استان هر وظیفه دارد مدارسی که نیاز به تعمیرات دارند را شناسایی و گروههای جهادی حوزه خود را برای حل مشکلات و تعمیرات مدارس اعزام کند.
زندیهوکیلی افزود: منابع دولتی محدود است و برای ساخت یا تعمیرات مدارس باید از ظرفیت خیران و گروههای جهادی به صورت ویژه استفاده شود.