به گزارش ایرنا، علیاصغر طهماسبی روز شنبه در سومین مجمع سلامت استان گلستان از بیتوجهی برخی دستگاههای اجرایی به حوزه پیشگیری گله کرد و متذکر شد: برخی مدیران و تصمیمگیران در حوزه پیشگیری عملکرد مطلوبی ندارند و این ضعف در پیشگیری، هزینههای زیادی را به دولت تحمیل میکند.
استاندار گلستان با تاکید بر اینکه باید فرهنگ صحیح تغذیه و سبک زندگی از سوی رسانهها نهادینه شود، تصریح کرد: فضای مجازی بین مردم گسترش پیدا کرده و استفاده از این بستر برای آموزش تغذیه سالم و ارتقای سلامت مردم اهمیت ویژهای دارد.
طهماسبی بیان کرد: کشور سالیانه به ۲۰۰ تخت جدید در حوزه دیالیز نیاز دارد و اگر اقدامات پیشگیرانه مورد توجه دستگاههای متولی قرار گیرد شاهد بروز چنین بیماریهایی نخواهیم بود.
وی از برگزاری سومین مجمع سلامت گلستان پس از چهار سال انتقاد کرد و گفت: از این پس، جلسات این مجمع باید ماهی یک بار برگزار شود و از ظرفیت همه بخشها برای ارتقای سلامت جامعه استفاده گردد.
استاندار گلستان گفت: هر چقدر برای سلامت جامعه در بُعد جسمی و روحی و روانی تلاش شود و شاخص سلامت ارتقا یابد جامعه و مردم بانشاطی خواهیم داشت و آمار پرخاشگریها و نزاع و درگیری کاهش مییابد.
طهماسبی از دبیرخانه مجمع سلامت گلستان خواست اهداف مجمع را به درستی شناسایی کرده و آنها را برای مردم بشکافد و موضوعات را به صورت عملیاتی و با جلب مشارکت مردم پیگیری کند.
وی به وجود برخی چالشها در حوزه آرد و نان اشاره کرد و توضیح داد: متاسفانه آرد و نان را یک نوع شغل میدانیم و در صدور مجوزها به اهلیت افراد توجه نمیشود لذا مجوز نانوایی برای کسانی صادر میشود که صرفا نیازمند شغل هستند و این افراد نیز پس از دریافت مجوز، اقدام به اجاره یا واگذاری نانوایی میکنند.
استاندار گلستان مجمع سلامت استان را موظف کرد در راستای نهادینهسازی موضوعات و جلب مشارکتهای مردمی گام بردارد و یادآور شد: جامعه سالم نیازمند محیط سالم است و مسوولان باید نسبت به سلامت جسمی و روحی مردم حساس باشند و روی آن سرمایهگذاری کنند.