شناسهٔ خبر: 71507406 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار گلستان هشدار داد: سلامت مردم قربانی سهل‌انگاری نشود

گرگان- ایرنا- استاندار گلستان با تاکید بر اینکه نباید در موضوع سلامت مردم سهل‌انگاری کنیم، گفت: دستگاه‌های اجرایی باید به وظایف خود به درستی عمل کنند و بدانند هزینه‌ در حوزه سلامت، اسراف نیست چراکه با کوتاهی نسبت به این بخش، باید اعتبار گزافی صرف بخش درمان شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، علی‌اصغر طهماسبی روز شنبه در سومین مجمع سلامت استان گلستان از بی‌توجهی برخی دستگاه‌های اجرایی به حوزه پیشگیری گله کرد و متذکر شد: برخی مدیران و تصمیم‌گیران در حوزه پیشگیری عملکرد مطلوبی ندارند و این ضعف در پیشگیری، هزینه‌های زیادی را به دولت تحمیل می‌کند.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه باید فرهنگ صحیح تغذیه و سبک زندگی از سوی رسانه‌ها نهادینه شود، تصریح کرد: فضای مجازی بین مردم گسترش پیدا کرده و استفاده از این بستر برای آموزش تغذیه سالم و ارتقای سلامت مردم اهمیت ویژه‌ای دارد.

طهماسبی بیان کرد: کشور سالیانه به ۲۰۰ تخت جدید در حوزه دیالیز نیاز دارد و اگر اقدامات پیشگیرانه مورد توجه دستگاه‌های متولی قرار گیرد شاهد بروز چنین بیماری‌هایی نخواهیم بود.

وی از برگزاری سومین مجمع سلامت گلستان پس از چهار سال انتقاد کرد و گفت: از این پس، جلسات این‌ مجمع باید ماهی یک بار برگزار شود و از ظرفیت همه بخش‌ها برای ارتقای سلامت جامعه استفاده گردد.

استاندار گلستان گفت: هر چقدر برای سلامت جامعه در بُعد جسمی و روحی و روانی تلاش شود و شاخص سلامت ارتقا یابد جامعه و مردم بانشاطی خواهیم داشت و آمار پرخاشگری‌ها و نزاع و درگیری کاهش می‌یابد.

طهماسبی از دبیرخانه مجمع سلامت گلستان خواست اهداف مجمع را به درستی شناسایی کرده و آنها را برای مردم بشکافد و موضوعات را به صورت عملیاتی و با جلب مشارکت مردم پیگیری کند.

وی به وجود برخی چالش‌ها در حوزه آرد و نان اشاره کرد و توضیح داد: متاسفانه آرد و نان را یک نوع شغل می‌دانیم و در صدور مجوزها به اهلیت افراد توجه نمی‌شود لذا مجوز نانوایی برای کسانی صادر می‌شود که صرفا نیازمند شغل هستند و این افراد نیز پس از دریافت مجوز، اقدام به اجاره یا واگذاری نانوایی می‌کنند.

استاندار گلستان مجمع سلامت استان را موظف کرد در راستای نهادینه‌سازی موضوعات و جلب مشارکت‌های مردمی گام بردارد و یادآور شد: جامعه سالم نیازمند محیط سالم است و مسوولان باید نسبت به سلامت جسمی و روحی مردم حساس باشند و روی آن سرمایه‌گذاری کنند.