مهدی ژالهچیان در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت پروژه نسبی و سببی، آن را یکی از نیازهای اساسی کشور دانست و بر نقش آن، در تصمیمگیریهای کلان تأکید و بیان کرد: این پروژه با هدف برقراری ارتباط سببی و نسبی افراد اجرا شده است و دادههای آن در هدفمندی یارانهها، استعلامات و سرشماریها مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
وی توسعه دولت الکترونیک را مستلزم ایجاد زیرساختهای لازم دانست و این پروژه را از طرحهای اساسی در این حوزه ارزیابی کرد و گفت: شهروندان میتوانند با مراجعه به سامانه سهیم سازمان ثبت احوال کشور، از خدمات الکترونیک هویتی بهرهمند شوند.
مدیرکل ثبت احوال استان زنجان افزود: این پروژه با پیشرفت ۹۵ درصدی و دادهآمایی بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار سند هویتی، اسفند امسال به مرحله نخست بهرهبرداری خواهد رسید.
به گزارش ایسنا، به منظور ارائه خدمات مبتنی بر اطلاعات خانواده توسط دستگاههای اجرایی، پایگاهی با مسئولیت سازمان ثبت احوال کشور در دستور کار قرار گرفته است که در آن، اطلاعات سببی و نسبی شهروندان ایرانی شامل اطلاعات پدر، مادر، همسر و فرزندان درج میشود و مبنای ارائه خدمات به خانوادههای ایرانی خواهد بود.
درگاه خدمات یکپارچه سازمان ثبت احوال کشور سامانه سهیم (سامانه هویت یکتای ملی ایرانیان) با هدف ارائه خدمات الکترونیکی راهاندازی شده است. در این درگاه ۹ خدمت الکترونیکی از جمله تغییر نام، درخواست کارت ملی و گواهی تجرد ارائه می شود و هدف از راهاندازی آن، تعامل دوسویه با مردم و کاهش مراجعات است.
انتهای پیام