شناسهٔ خبر: 71505313 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

بیش از ۴۲ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در بخش قلعه نو استان تهران آزاد سازی شد

رئیس دادگاه عمومی بخش قلعه نو از تخریب ۳۲ مورد ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی این بخش و طی این اقدام از آزادسازی ۴۲۵۰۰ متر مربع اراضی خبر داد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

یاسر حسین یزدی، رئیس دادگاه عمومی بخش قلعه نو گفت: در راستای مقابله با ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی بخش قلعه نو بنا‌های غیرمجاز تخریب شد.

وی افزود: سوداگران اقداماتی همچون تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی، ساخت و ساز‌های غیرمجاز تجاری، تغییر کاربری گلخانه به انبار، تغییر واحد دامداری به سوله و ... کرده بودند که به استناد تبصره دو ماده ۱۰ قانون، حفظ و صیانت از حقوق عامه، حفظ اراضی کشاورزی و جلوگیری از گسترش ساخت و ساز‌های غیرمجاز هماهنگی‌های لازم انجام و نسبت به تخریب ۳۲ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در اراضی کشاورزی در بخش قلعه نو اقدام شد.

رئیس دادگاه عمومی بخش قلعه نو گفت: ضمن تشکر از نمایندگان جهادکشاورزی، بخشداری، شهرداری و نیروی انتظامی حوزه قضایی که با حضور و مجاهدت خود ما را در جهت اجرای قانون یاری می‌کند از مردم و کشاورزان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، تغییر کاربری و ساخت و ساز‌های غیرمجاز و ... موارد را سریعاً به مسئولین ذیربط گزارش دهند.

یزدی در پایان اظهار داشت: هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان طبق قوانین و مقررات به طور قاطعانه برخورد خواهد شد. 

انتهای پیام/