به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، سیدمحمدرضا موالیزاده استاندار خوزستان در دیدار با دکتر محمد علی اکبری سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تقدیر از تلاشهای مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: بسیار خوشحال هستیم که میزبان مجموعه توانمند علمی کاربردی هستیم و از تلاشهای شما در این عرصه نهایت تشکر را دارم.
وی افزود:امیدواریم در این دوره دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسیر تحول و سازندگی خوبی قرار بگیرد و زمینه ساز توسعه شود.
استاندار خوزستان با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه بسیار مهم در کشور است، گفت: رویکرد آموزش در دنیا تغییر کرده است در این زمینه باید براساس نیازها، آموزش طراحی شود.
موالیزاده عنوان کرد: نوع آموزشهای این دانشگاه بسیار مهم است و در کشور ما باید به صورت جدی این مسأله مورد توجه قرار گیرد زیرا این مسأله یک نیاز جدی در کشور و استان خوزستان است. وی با اشاره به ظرفیتهای خوزستان در حوزههای مختلف صنعتی، کشاورزی و خدماتی گفت: نیاز جدی خوزستان ایجاد رشتههایی است که متناسب با بازاریابی و فرآوری محصولات باشند و باید دانش چنین رشتههایی وارد استان شود.
استاندار خوزستان تأکید کرد: بحث بنادر و تجارت، مباحث گردشگری و حتی بحث خبر و رسانه با توجه به ظرفیتهای استان باید در خوزستان فعال شوند و رشتههایی تخصصی در این زمینه راهاندازی شود.
موالیزاده ادامه داد: در خوزستان راهاندازی دانشکده خبر به لحاظ اهمیت خوزستان و تعداد بالای فعالان رسانهای استان باید به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد همچنین باتوجه به ظرفیتهای کشاورزی باید دانش و مهارت کشاورزی را در خوزستان به خوبی آموزش و توسعه داد تا شاهد افزایش عملکرد و بهینهسازی در مصرف آب باشیم. استاندار خوزستان در پایان خاطر نشان کرد: باید فعالیتها در خوزستان غنیسازی شود و در استان برای همه فعالیتها یک پیوست علمی داشته باشیم.
اعلام آمادگی دانشگاه جامع علمی کاربردی برای گرهگشایی از مشکلات خوزستان
در این نشست دکتر علی اکبری، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی، با ارائه گزارشی از سفر خود به خوزستان اظهار کرد: اولین مرکز تخصصی پتروشیمی در ماهشهر افتتاح شده که یک مجموعه بسیار ارزشمند و توانمند در کشور است و قابلیت بینالمللی شدن را دارد.
وی افزود: همچنین طی این روزهای سفر اولین مرکز فرهنگ و هنر خوزستان در اهواز افتتاح شد که این اقدام در حوزه فرهنگ و هنر در استان که پیشتر فعالیتهای محدودی در این زمینه وجود داشت، به رفع این نقصان کمک خواهد کرد.
دکتر علی اکبری اظهار کرد: این دانشگاه بر اساس برنامهریزیهای دقیق وارد مسیر توسعه شده است و عمده همکاریهای این دانشگاه با شرکای توانمند در این زمینه صورت میگیرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی از منابع دولتی بسیار کمی استفاده میکند و فعالیتها براساس آمایش سرزمین انجام میشود تا در مناطقی که رشته مشابهی ندارند، گسترش یابد. دکتر علی اکبری تأکید کرد: هدف ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت افرادی است که پس از فارغالتحصیلی به سر کار بروند.
دکتر علی اکبری در پایان خاطرنشان کرد: برنامه ما در مراکز آموزش علمی کاربردی کشور توسعه متوازن است و میتوانیم برای هر رشته مورد نیاز کشور برنامهای تدوین کنیم تا نیازهای هر منطقه را رفع کنیم.