دکتر محمدی جلیلی در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به برنامه وزارت بهداشت برای جبران کمبود اعضای هیئت علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره و اظهار کرد: بر اساس روندی که وجود دارد ما دو بار در سال فراخوان جذب اعلام میکنیم، برای اعلام این فراخوان باید یک سری اقدامات را انجام دهیم؛ یکی از اقدامات صدور مجوز جذب است که سازمان اداری و استخدامی بر اساس پستها و ردیفهای موجود در دانشگاهها و بنا بر درخواست این مراکز مجوز جذب را صادر میکند.
وی در ادامه تصریح کرد: تلاش وزارت بهداشت این است که بتواند فراخوانها را به موقع برگزار کند و نتایج پروندههای جذب زودتر مشخص شود؛ بهطوریکه بتوانیم تا حدودی نیاز به اعضای هیئت علمی را برطرف کنیم.
رئیس مرکز جذب هیئت علمی وزارت بهداشت تاکید کرد: یکی دیگر از برنامههای ما این است که چارت دانشگاههای علوم پزشکی را بازبینی کنیم و این بازبینی بر اساس نیازهایی که این مراکز دارند، اصلاح شود تا در نهایت در فرایند اخذ مجوزهای جذب نیز افراد بیشتری جذب کنیم.
دکتر جلیلی با بیان اینکه فراخوان بیست و یکم وزارت بهداشت شهریورماه جاری منتشر شده است، گفت: اطلاعات این فراخوان نیز از دانشگاهها به ما ارسال خواهد شد. پروندههای فراخوان بیستم نیز تا پایان سال بسته خواهد شد.
وی یادآور شد: اتفاقی که در فراخوان بیست و یکم افتاده، این است که شرکت کنندگان مدراک خود را ارسال کردند. دانشگاهها در حال انجام مصاحبهها و تاییدیه هیئتهای عمومی داوطلبان هستند. پس از بررسیهای اولیه در کمیتههای مربوطه نتایج آن به وزارت بهداشت ارسال خواهد شد.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: انتظار داریم حدود ۱۰۰۰ نفر در فراخوان بیستم و ۵۰۰ نفر نیز در فراخوان بیست و یکم جذب دانشگاههای علوم پزشکی کشور شوند.
وی با اشاره به فعالیت حدود ۲۱ هزار هیئت علمی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور اظهار کرد: برای سال آینده نیز فراخوان منتشر خواهیم کرد و تلاشمان این است که بتوانیم بخشی از نیاز دانشگاهها به هیئت علمی را برطرف کنیم.
انتهای پیام