مصطفی نباتینژاد در گفتوگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در عصر رسانههای اجتماعی، تصویرهایی که از واقعیت به نمایش گذاشته میشود، بیشتر مواقع برجستهتر از خود واقعیت است.
وی افزود: این موضوع دلایل مختلفی دارد که از آن جمله میتوان به دلایل سیاسی، رقابتی یا حتی تلاش برخی افراد برای کسب درآمد از مشکلات جامعه اشاره کرد.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: یکی از نمونههای برجستهسازی، آلودگی هوا است که ممکن است برای بسیاری از مردم بهعنوان یک مشکل جدی مطرح باشد، اما در عین حال برای برخی دیگر به فرصتی تجاری تبدیل شده است.
نباتینژاد گفت: در حوزه آسیبهای اجتماعی نیز شاهد آن هستیم که گاهی داستانهایی ساخته میشود که بهنظر میرسد یک مسئله تازه و نوظهور است، در حالی که این مسائل ممکن است از سالها پیش در جامعه وجود داشته باشند.
وی با بیان اینکه در کسبوکارهای مرتبط با شهرداری، ضروری است که پژوهش مستمر انجام شود، تصریح کرد: رصدخانه شهری که بهعنوان محل اصلی انجام این پژوهشها در نظر گرفته شده است، بهدلیل بعضی مشکلات از جمله کمبود حمایت و عاملیت درون سازمان شهرداری، با سرعت کمتری عمل کرده و این امر یکی از دلایل عمده کاهش کارایی این رصدخانه است.
رئیس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: داخل شهرداری، هیچ عاملیت جدی برای پیگیری و عملیاتی کردن این رصدخانه وجود نداشته و ساختار مناسب برای حمایت از این پروژه به درستی شکل نگرفته است که باید در این راستا اقدامات لازم انجام شود.