شناسهٔ خبر: 71494673 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

وداع جامعه فرهنگ و هنر لرستان با پیکر «استاد فریدزاده» - اکونیوز

اقتصاد ایران: بروجرد- مراسم وداع جامعه فرهنگ و هنر لرستان با پیکر «استاد فریدزاده» فردا شنبه برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم وداع جامعه فرهنگ و هنر استان لرستان و شهرستان بروجرد، با پیکر هنرمند برجسته و پیشکسوت ادبیات و نمایش «زنده یاد استاد عبدالرضا فریدزاده» فردا شنبه ۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان ساعت این مراسم را ۱۴ اعلام کرده است.

وداع جامعه فرهنگ و هنر استان لرستان با پیکر این هنرمند در محل مجتمع فرهنگی هنری دکتر عبدالحسین زرین کوب برگزار خواهد شد.

بنابراین گزارش، عبدالرضا فریدزاده شاعر، نمایشنامه‌نویس، بازیگر و کارگردان تئاتر، به علت سکته قلبی در سن ۷۲ سالگی از دنیا رفت.

او متولد ۱۲ دی ۱۳۳۱ در بروجرد، فعالیت‌های خود را از دهه ۴۰ با چاپ اشعار و داستان‌ها آغاز کرد.

فریدزاده در سال ۱۳۵۵ به دانشکده هنرهای دراماتیک وارد شد و با کارگردانی و نوشتن نمایش‌های خیابانی و صحنه‌ای با مضامین اجتماعی شناخته شد. او پس از انقلاب در تئاترشهر فعال بود و کتاب‌های متعددی منتشر کرد.

این هنرمند معلم بازنشسته آموزش و پرورش و همچنین یکی از بنیانگذاران حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی بود.

فریدزاده نویسنده آثاری چون «حیرت بازار»، «سفر به جنون»، «مادر خیانت»، «سحرگاه با شیطان» و «کارگاه تئاتر» بود.

همچنین بازی در نمایش‌های «جنگ در طبقه سوم»، «شرق بوسه»، «روز سیاوش»، «رسم عاشقی»، «کوچه عاشقی»، «خورشید بانو»، «خواجه نظام الملک»، «کشتار خاموش»، «گالری خیابانی»، «اطلسی نو بر شندره کهنه شهرزاد قصه‌گو»، «مجسمه‌های یخی» و… از جمله فعالیت‌های این هنرمند تئاتر بوده است.

این هنرمند در خلق آثار رادیویی و تلویزیونی فعالیت داشت و در جشنواره‌های زیادی مانند جشنواره‌های فجر، رشد، دفاع مقدس شرکت کرده بود.

برچسب‌ها: