مسعود معمم، رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان گفت: امروز جمعه، سوم اسفندماه، برخورد و تصادف ۲ دستگاه خودروی سواری مزدا و پژو به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان گزارش شد.
وی با اشاره به اینکه این حادثه در کیلومتر چهار محور آرادان به سرخه اتفاق افتاده است، خاطرنشان کرد: بلافاصله نیروهای امدادگر پایگاه جادهای جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان، به محل حادثه اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان آرادان یادآور شد: در این تصادف هفت نفر دچار آسیبدیدگی و مصدومیت شدند که پنج نفر از مصدومان توسط عوامل اورژانس و یک نفر هم توسط عوامل هلالاحمر به مراکز درمانی منتقل شدند.
معمم اضافه کرد: یک نفر دیگر از مصدومان نیز پس از رضایت شخصی، از اعزام به مرکز درمانی خودداری کرد و توسط امدادگران جمعیت هلالاحمر در محل حادثه تحت درمان قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از پایان عملیات، نیروهای امدادگر به پایگاه عامل بازگشتند.