شناسهٔ خبر: 71490821 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گامی دیگر به سوی صعود

تیم فوتبال شهید قندی یزد مهمان مشهدی خود را با شکست بدرقه کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فوتبالیست‌های یزدی در هفته هفدهم لیگ دو فوتبال کشور از ساعت ۱۵ در ورزشگاه شهید نصیری یزد به مصاف فردوسی ثامن مشهد رفت.

یزدی‌ها در ابتدای دیدار شوکه شده و این مشهدی‌ها بودند که در دقیقه ۱۲ موفق شدند به اولین گل برسند.

شهید قندی که نمی‌خواست در کورس رقابت صعود بازماند حملات خود را افزایش داد تا اینکه در دقیقه ۲۹ از روی نقطه پنالتی توسط محمدحسین دهقان به گل تساوی رسید.

نیمه اول این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید، اما شهید قندی در ابتدای نیمه دوم و در دقیقه ۵۳ بار دیگر توسط محمدحسین دهقان به گل رسید.

سرانجام این دیدار با نتیجه دو بر یک به سود شهید قندی پایان یافت تا فوتبالیست‌های یزدی به سه امتیاز مهم و شیرین خانگی دست یابند.

شهید قندی هم اکنون با ۱۶ بازی و ۳۰ امتیاز در جایگاه سوم جدول لیگ دو فوتبال قرار دارد.

<div id="video-display-embed-code_12058028"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4461509/12058028?width=600&height=350"></script></div>