شناسهٔ خبر: 71490194 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

وزیر صمت در وزیر صمت در افتتاحیه سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا:

لزوم افزایش تجارت ایران و اوراسیا به ۱۰ میلیارد دلار

وزیر صمت در وزیر صمت در افتتاحیه سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا: وزیر صمت گفت: در سال های اخیر حجم تجارت ما با اوراسیا افزایش پیدا کرده اما حجم کنونی تجارت ۳.۶ میلیارد دلار است در حالی که این رقم باید به بیش از ۱۰ میلیارد دلار برسد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد اتابک، وزیر صمت در افتتاحیه سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا گفت: جناب آقای رییس جمهور سفرهای مکرر شما و دیپلماسی فعال دولت چهاردهم این ارمغان را برای کشور ما به دنبال داشت که موافقت نامه تجارت آزاد با اوراسیا امضا شود و تسهیل‌گر تجارت برای بازرگانان ایرانی باشد. 

وی افزود: از فعالان اقتصادی و صادرکنندگان و تولید کنندگان درخواست دارم که این موقعیت را مغتنم بشمارند. 

وزیر صمت ادامه داد: اتحادیه اوراسیا ۳۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد و ۵ تریلیون ‌دلار ارزش تولید ناخالص داخلی آن است. این منطقه در تولید برق رتبه چهار جهان و در تولید نفت رتبه یک جهان را دارد، در سال های اخیر حجم تجارت ما با اوراسیا افزایش پیدا کرده اما حجم کنونی تجارت ۳.۶ میلیارد دلار است  در حالی که این رقم باید به بیش از ۱۰ میلیارد دلار برسد. 

اتابک از صفر شدن تعرفه ۸۷ درصد از کالاهای تجاری ایران و اوراسیا گفت و خاطرنشان کرد: این به معنای دسترسی تجار به بازارهای بزرگ است، امیدواریم گسترش صادرات میان کشور ما و کشورهای اوراسیا اتفاق بیفتد. گسترش همکاری های علمی و فنی در پی این پیمان بزرگ قدرت رقابت پذیری محصولات ما را بالا می برد و این امر به بهبود شرایط اقتصادی کشور ما می انجامد. 

 

انتهای پیام/