امید صادق امیری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: باتوجه به در پیش بودن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضا برای مصرف برخی مواد غذایی از جمله شیرینی، همزمان با افزایش نظارتها یک واحد قنادی به علت رعایت نکردن موارد به بهداشتی پلمب شد.
وی اضافه کرد: طرح مشترک نظارت بر بازار با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، اصناف، تعزیرات حکومتی، ستاد اجرائیات شهرداری، شبکه دامپزشکی در قالب بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط در نوبت صبح و بعد از ظهر از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی اجرا میشود.
صادق امیری با اشاره به فعالیت بازرسان بهداشتی نیز گفت: زمان فعالیت این تیمها از هشت صبح تا هشت شب است؛ ضمن اینکه بازرسان مجهز به دستگاههای پیشرفته سنجش آلودگی و سنجش کیفیت روغن هم هستند.
وی یادآور شد: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه، نانواییها، مراکز عرضه مواد لبنی، فروشگاههای مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه از ماموریت های محوری در برنامه سلامت رمضان امسال است.
وی از شهروندان خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.
وی با اشاره به فعال بودن سامانه گویای ۱۹۰ نیز افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، مراتب را از طریق این شماره تلفن گویا و یا شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند.