شناسهٔ خبر: 71488607 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رونمایی از نخستین سکوی خودمراقبتی سلامت مردان در تلفن همراه

معاون وزیر بهداشت گفت: نخستین پلتفرم (سکوی) خودمراقبتی مردان در گوشی تلفن همراه با استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی طی هفته آینده رونمایی می‌شود.

صاحب‌خبر -

علیرضا رئیسی روز جمعه در هفتمین کنگره سلامت مردان که در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد، از طراحی اپلیکیشن (سکو) بهداشتی مردان خبر داد افزود: این سکوی اینترنتی با هدف رفع مشکل مردان برای مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی طراحی شده است.

وی با اشاره به اینکه مردان صبح‌ها و در زمان فعالیت مراکز بهداشتی سر کار هستند و کمتر امکان مراجعه برای پیگیری امور درمانی را دارند، اظهار کرد: مراکز بهداشتی و درمانی نیز بعدازظهر‌ها تعطیل هستند و امکان ارائه خدمت به مراجعه کنندگان وجود ندارد.

رئیسی افزود: برهمین اساس و با استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی، نخستین پلتفرم خودمراقبتی مردان (اپلیکیشن موبایل) رونمایی می‌شود و در آینده با گسترش زیرساخت‌ها، تکمیل و به روز خواهد شد.

وی با اشاره به اشتغال بخش قابل توجهی از زنان، ادامه داد: در نظر داریم تا برنامه خودمراقبتی ۱۰ بیماری شایع را نیز از طریق هوش مصنوعی و فناوری‌ها راه اندازی کنیم تا افراد با واردکردن اطلاعات در این برنامه، همواره پیگیر مسایل مرتبط با سلامتی خود باشند.

رئیسی همچنین ازبرنامه ریزی‌های مناسب در خصوص طراحی برنامه‌های علمی (نرم افزارها) پیشگیری و درمان سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات خبر داد و گفت: طرح اولیه این برنامه در قم در حال اجراست و سال آینده به تمام کشور تعمیم داده می‌شود.

معاون بهداشت افزود: در تلاش هستیم تا اطلاعات پایه آزمایشگاه‌های سراسر کشور را به سامانه‌های وزارت بهداشت متصل کنیم و از طریق هوش مصنوعی از این اطلاعات برای مدیریت ریسک استفاده کنیم.

ضرورت تلاش برای کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن

معاون وزیر بهداشت با اشاره به قانون جوانی جمعیت و مرگ سالانه بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی، تصریح کرد: سهم عوامل انسانی در تصادفات رانندگی ۵۰ تا ۶۰ درصد و سهم جاده و خودرو نیز حدود ۴۰ درصد است.

وی با اشاره به پویش طراحی شده برای کاهش تصادفات رانندگی و مرگ و میر ناشی از آن، گفت: در حوزه فرهنگ رانندگی مشکلاتی داریم که یک واقعیت است.

به گفته وی، رانندگی از ساعت ۲۳ به بعد در شهر تهران بسیار خطرناک است و خودرو‌ها با سرعت سرسام‌آوری تردد می‌کنند.

رئیسی با اشاره به روند سالمند شدن جمعیت کشور تصریح کرد: جمعیت کشور طی ۳۰ سال آینده به سمت و سوی سالمندی می‌رود و از هر ۳ نفر یک نفر سالمند می‌شود و پس از آن نیز از هر سه نفر، ۲ نفر سالمند خواهیم داشت.

منبع: ایرنا