امیرحسین جوانشیری گفت: طرح خاتم با هدف توانمند سازی افراد جامعه و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، مدت 3 سال است که با برنامه ریزی و تامین اعتبار از سوی سازمان بهزیستی و همکاری شبکه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش و سایر دستگاه ها در شهرستان زاوه اجرا میشود که در سال جاری در 6 نقطه از شهرستان زاوه برگزار گردید.
وی هدف از برگزاری این طرح را آموزش زنان و دختران 13 تا 45 ساله در زمینه های ارتباط موثر و قاطعیت، اعتیاد و انواع آن، سواد رسانه ای، خود مراقبتی و تاب آوری زنان و دختران و ... عنوان کرد و افزود: با توجه به توانمندی و طبق دستورالعمل های سازمانی برگزاری طرح خاتم به مراکز مثبت زندگی واگذار شد که این مراکز نیز با استفاده از ظرفیت مدرسان با تجربه و پیگیر ادارات بهزیستی، آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان توانستند این طرح مهم را با دستیابی به تمام اهداف با موفقیت به پایان برسانند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان زاوه همچنین گفت: مسئولین و پرسنل مراکز مثبت زندگی دولت آباد، چخماق و کاریزک ناگهانی توانستند با شناسایی افراد واجد الشرایط در شهر های چخماق و دولت آباد و روستاهای صفی آباد، مرغزار و کاریزک ناگهانی در مجموع طی 48 جلسه 144 ساعت آموزش مفیدی را مطابق با محتویات و بسته های آموزشی ارسالی از سوی اداره کل بهزیستی خراسان رضوی به جامعه هدف این طرح ارائه نمایند.
جوانشیری در پایان ضمن تقدیر از روسا و کارشناسان ادارات آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان جهت همراهی و همدلی در برگزاری طرح بزرگ خاتم، از کارشناسان مراکز مثبت زندگی و بخصوص فاطمه آذرنوا کارشناس پیشگیری بهزیستی زاوه که نقش رهبری و تعیین کننده ای در اجرای هرچه بهتر طرح خاتم داشت تقدیر کرد و ابراز امیدواری نمود با اجرای طرح های نظیر طرح خاتم عموم مردم شریف شهرستان بتوانند از آموزش های لازم جهت هر چه بهتر زیستن و ارائه این آموزش ها به دیگر افرادبهره مند گردند.
لازم به ذکر است در آیین اختتامیه طرح خاتم که با حضور برخی از مسئولین شهری و روستایی برگزار گردید به شرکت کنندگان در این طرح هدایایی به رسم یادبود اهداء گردید.