شناسهٔ خبر: 71486607 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

بیشترین بارش‌های اصفهان در «اسلام آباد موگویی» فریدونشهر ثبت شد

گلپایگان-ایرنا- رییس اداره هواشناسی گلپایگان گفت: بیشترین بارش‌های استان اصفهان در شبانه روز گذشته در منطقه «اسلام آباد موگویی» از توابع شهرستان فریدونشهر به میزان ۱.۹ میلیمتر ثبت شده است.

صاحب‌خبر -

محمد شرافت روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: بعد از اسلام آباد موگویی، شهرستان های بویین میاندشت با ۱.۲، گلپایگان ۰.۹ و فریدن با ۰.۴ میلیمتر، بیشترین میزان بارش را در غرب استان داشتند.

وی با توجه به پیش بینی آغاز وزش شدید باد از بعدازظهر امروز تا روز سه‌شنبه هفته آتی، به شهروندان توصیه کرد که برای دوری از حوادث احتمالی و حفظ سلامت خود از کوهنوردی و صعود به ارتفاعات اجتناب کنند.

شرافت با اشاره به افزایش تدریجی دما تا روز یکشنبه هفته بعد در مناطق غربی استان، تصریح کرد: با ورود سامانه سرد به استان، از روز دوشنبه هفته پیش‌رو پیش بینی می‌شود دمای استان بین هشت الی ۱۲ درجه سانتیگراد کاهش یابد.

وی با توصیه به شهروندان برای مدیریت بهینه مصرف انرژی خاطرنشان کرد: کشاورزان و دامداران نیر بمنظور پیشگیری از یخزدگی و جلوگیری از وارد شدن خسارات احتمالی باید تمهیدات لازم را انجام دهند.

شهرستان فریدونشهر در ۱۸۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.