شناسهٔ خبر: 71482018 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

رستمی: کاهش آسیب‌های اجتماعی در گرو توجه ویژه به حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی است

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: توجه و اهتمام ویژه به حوزه اجتماعی و فرهنگی ضروری است تا شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه و برای خانواده‌ها باشیم. مبارزه با مواد مخدر یک کار فرهنگی و اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، «طاهر رستمی» سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی امروز (پنجشنبه) در ششمین جلسه توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد استان، اظهار داشت: توجه و اهتمام ویژه به حوزه اجتماعی و فرهنگی ضروری است تا شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه و برای خانواده‌ها باشیم. مبارزه با مواد مخدر یک کار فرهنگی و اجتماعی است.

وی با بیان اینکه اقدامات حوزه مبارزه با مواد مخدر و برگزاری چنین جلساتی به هیچ عنوان تشریفاتی و تزیینی نیست، افزود: این جلسات محل تصمیم گیری و اقدام فرهنگی، اجتماعی و توسعه‌ای است. در جلسات مبارزه با مواد مخدر به دنبال تعریف پروژه نیستیم، مبارزه با مواد مخدر یک کار فرهنگی و اجتماعی است و تحقق این مهم به معنای توسعه است، چون توسعه صرفا توجه به پروژه‌های عمرانی و زیرساخت‌ها نیست.

رستمی با بیان اینکه اگر به هر میزان در حوزه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در خصوص مبارزه با مواد مخدر کار شود باز هم کم است، تصریح کرد: اقدامات کلی و جزیره‌ای هدفگذاری ما نیست. باید با تقسیم کار شورای مبارزه با مواد مخدر، بهزیستی و ورزش و جوانان اقدامات جدی‌تر اعمال شود. اقدامات بسیار خوبی در حوزه ورزش همگانی و نشاط اجتماعی رخ داده است که باید افزایش یابد.

رستمی پرداخت تسهیلات تکلیفی برای درمان معتادان را الزامی دانست و خاطرنشان کرد: کوتاهی بانک‌ها در این خصوص پذیرفتنی نیست. در حوزه توانمندسازی مددجویان کار‌های خوبی شروع شده است. اگر یک نفر از چرخه معیوب مواد مخدر خارج شود، اتفاق خوشایند و شاخصی است.

در این نشست در خصوص برگزاری اولین یادواره شهدای مبارزه با مواد مخدر استان که قرار است فروردین ماه سال آینده برگزار شود، بحث و تبادل نظر شد. خراسان شمالی تعداد ۵۳ شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام اسلامی کرده است.

گفتنی است موضوعاتی همچون؛ برگزاری جشن گلریزان در راستای اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر و کمک‌های غیر نقدی دستگاه‌های اجرایی، خیران، اهدای زمین و جمع آوری بیش از ۳۱ میلیارد تومان برای این منظور در سال گذشته، حمایت از طرح‌های رسیده به دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر، تلاش برای اخذ اعتبارات ملی در قالب برگزاری کارگاه توانمندسازی، دوره‌های آموزشی برای جوانان، تولید محتوا در فضای مجازی با موضوع پیشگیری از مواد مخدر، راهکار‌های درمان در محله‌های آسیب، ارتقای آگاهی خانواده‌ها در خصوص رفتار‌های پرخطر، از دستورکارها و مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

انتهای پیام/