به گزارش تابناک به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، آیین افتتاحیه این دوره امروز یکم اسفند ۱۴۰۳، به صورت آنلاین و با حضور دانشجویان برگزیده برگزار شد. این طرح با هدف هدایت پژوهش های دانشگاهی در راستای رفع اولویت های پژوهشی همراه اول طراحی شده است.
بر این اساس، پژوهش هایی که به تولید محصول مرتبط با نیاز همراه اول منجر شوند، مورد حمایت مالی و سرمایه گذاری بیشتر قرار خواهند گرفت؛ همچنین امکان جذب و استخدام دانشجویان مستعد در مجموعه همراه اول پس از اتمام طرح نیز فراهم است.
فراخوان این دوره در 7 شهریور 1403 منتشر شد و تا پایان آبان ماه سال جاری امکان ثبت نام توسط دانشجویان میسر بود. در این مدت 114 طرح پیشنهادی به مرکز تحقیق و توسعه همراه اول ارسال شد که از این تعداد ۵۴ طرح شامل ۲ طرح پسادکتری، ۲۸ رساله دکتری و ۲۴ پایان نامه کارشناسی ارشد مورد پذیرش قرار گرفت.
*حمایت از پژوهشهای کاربردی
مرکز تحقیق و توسعه در راستای تقویت پژوهش و فناوری و بهره گیری از ظرفیت های دانشگاه های کشور، از پایان نامه های کارشناسی ارشد، دکتری و طرح های پسادکتری حمایت می کند. مدت زمان این حمایت برای دانشجویان کارشناسی ارشد و پسادکتری ۱۲ ماه و برای دانشجویان دکتری ۲۴ ماه در نظر گرفته شده است.
*همراهی پژوهشگران همراه اول با دانشجویان
به منظور راهنمایی، مشاوره و تعامل بین همراه اول و دانشجویان، به هر دانشجو یک «همراه پژوهش» از محققان همراه اول اختصاص یافته است. این همراهان در بازه های سه ماهه ضمن ارزیابی پیشرفت پژوهش ها، راهنمایی های لازم را به دانشجویان منتقل می کنند.
این طرح نه تنها به توسعه پژوهش های کاربردی کمک می کند بلکه بستری برای جذب استعدادهای جوان و تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه فراهم می سازد.